وی با تاکید بر توسعه زیرساختهای ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وضعیت جمهوری اسلامی ایران در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات از آذربایجان و ارمنستان که ذکر شد بهتر است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وضعیت ارتباط بینالمللی ایران را ۱.۵ ترا دانست و تصریح کرد: در شبکه داخلی و بینالمللی ایران از ظرفیت لینکهای سنگین پیشرفته استفاده میشود.
آذریجهرمی از تولید لینک ۴۰۰ گیگ در کشور برای زیرساخت شبکه ارتباطات خبرداد و بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران در تولید و زیر ساختهای ارتباطاتی عقبماندگی ندارد چراکه ۱.۵ ترا ظرفیت ارتباطات بینالملل و نزدیک نیم ترا ظرفیت تولید محتوای داخلی داریم و در مجموع ۲ ترا با ۶۷ میلیون مشترک متصل به پهن باند در کشور وجود دارد.
وی، با بیان اینکه در ماه گذشته میزان مشترکان پهن باند ایران از ترکیه به عنوان رتبه نخست منطقه عبور کرد گفت: عدم توسعه متوازن به سبب مشکلات زیرساختی در ارتباطات تلفن ثابت است چراکه در سالهای قبل در این حوزه سرمایهگذاری نشده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از توسعه زیرساخت نسل ۳ و ۴ خبرداد و تصریح کرد: بسیاری از صنایع حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور بومیسازی شده، پیشرفتها و توانمندیهایی که جوانان کشور انجام و خیلی از صنایع این حوزه را بومی کردهاند قابل توجه است، ولی با این حال تا رسیدن به شرایط ایدهآل فاصله است.
وی از رشد شاخص ارتباطات بینالمللی ایران از دیدگاه سازمان ملل خبرداد و عنوان کرد: به لحاظ شاخص آی. دی. آی که سال گذشته سازمان ملل رتبه ایران را بین ۱۹۳ کشور ۸۱ اعلام کرد امسال با توجه به رشد و توسعهای که رخ داده پیش بینی میشود ایران به حدود رتبه ۶۰ در جهان برسد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه سرعت اتصالات و ارتباطات در بسیاری از نقاط کشور قابل توجه است افزود: با این وجود به سبب برخی از محدودیتها در عرصه فرهنگی و جانبی سبب شده دسترسی به برخی سایتهای بین المللی مسدود شود.
آذری جهرمی از افزایش ظرفیتهای داخلی خبرداد و خاطر نشان کرد: با توانمندی جوانان خوش فکر بازی نوینی ساخته شده که روی بیش از ۱۰ میلیون گوشی نصب شده است.
وی با بیان اینکه در حوزههای مختلف بهویژه نرم افزاری رشد قابل توجهی داشتهایم گفت: این مدیون زحمت جوانانی است که باید آنان را حمایت و تقویت کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به وضعیت استان بوشهر پرداخت و تصریح کرد: در سال گذشته سرمایه گذاری قابل توجهی در شهرستانها شد و اکنون نسلهای سوم و چهارم ارتباطات در تمامی شهرهای استان بوشهر در دسترس است.
آذری جهرمی از اجرای فیبرنوری منازل در استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: در حوزه تلفن ثابت با وجود اینکه فعالیت فیبر منازل آغاز شده رشد آن قابل توجه نیست و در مناطق برخوردار شهری باید فعالیت بیشتری صورت گیرد.
وی با تاکید بر حل مشکلات روستاهای استان بوشهر در حوزه ارتباطات مخابراتی گفت: در حال حاضر متوسط سرعت دسترسی شهروندان جم به اینترنت ۲۳ مگا بیت بر ثانیه روی نسل چهارم و پنج مگابیت بر ثانیه روی نسل سوم است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: با برنامه ریزیهای انجام شده در شاخص ارتباطات و توسعه فناوری اطلاعات استان بوشهر به رتبه هشتم بین استانها رسیده است.
آذری جهرمی ظرفیتهای استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری استان بوشهر زمینه توسعه بیشتری وجود دارد و باید سرمایه گذاری در استان بوشهر افزایش یابد.
انتهای پیام/ م