وی گفت: زنجان را می توان با توصیف های مختلفی معرفی کرد و از دریچه های گوناگونی می شود آن را دید که یکی از آن دریچه ها، شعر است.
صالحی با بیان اینکه مرحوم منزوی از کسانی است که در شعر معاصر ما جایگاه قابل توجهی دارد، اظهار داشت: گرچه عمر منزوی کوتاه بود اما او شبیه سهراب در نقاشی، در آسمان ایران درخشید و ماند.
وی با بیان اینکه تغزل ایرانی سابقه تاریخی در شعر ما دارد و یکی از گونه های خاص شاعرانگی ایرانی است، گفت: این شاعرانگی با منزوی قالب ها و مضمون های جدید و نگاه های تازه پیدا کرد و با او غزل ایران مسیر خاص خودش را پیدا کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: منزوی چه در زنجان و چه در زمانی که در تهران و در رفت و آمد به شهرستان ها بود هم در اثر گذاری بر کانون های شعری و هم از طریق اشعاری که سرود، یکی از حلقه های جدی ادبیات معاصر محسوب می شود.
حسین منزوی، غزل سرای برجسته معاصر، در سال 1325 در زنجان متولد شد. وی از سنین جوانی سرودن شعر را آغاز کرد و در سال ۱۳۴۶ به عنوان شاعر خود را مطرح کرد و غزل های او مورد توجه غزل سرایان قرار گرفت.
از منزوی آثار متعددی برجای مانده است که ازآن جمله می توان به کتاب های' با عشق در حوالی فاجعه' ، 'از شوکران و شکر'، ' با عشق تاب می آورم'، ' حنجرهٔ زخمی تغزل' و گزیده اشعار 'از ترمه و تغزل' اشاره کرد.
حسین منزوی در سال 1383 پس از مدتها رنج بیماری قلبی در بیمارستان شهید رجایی تهران درگذشت.
انتهای پیام/ن
منبع ایرنا