وی با اشاره به رنگ زرد یا خاکستری و وجود حاشیهای قرمز در در این زخم ها افزود: علت این بیماری ناشناخته است اما برخی عوامل مانند استرس، اختلالات سیستم ایمنی، عوامل ارثی، کمبود های تغذیهای و ویتامینی مانند ویتامین C، انواع حساسیتها، مصرف غذاهای تند و پر ادویه، مسائل بهداشتی، مصرف سیگار و غیره میتواند موثر باشد.
پارسیون افزود: برخلاف خود آفت که نمیتوان آن را بیماری مسری دانست،گاهی بیماریهایی زمینهای، که عارضه آفت دهانی را به همراه دارند میتوانند مسری باشند.
این جراح_دندانپزشک با اشاره به ۴ نوع این عارضه که شامل مینور(کوچک)، ماژول(بزرگ)، تبخالی و آفتهای وابسته به برخی بیماریهاست، افزود: مشکل ما معمولا با نوع اول این بیماری با دوره درگیری بین ۳ تا ۴ هفته، بدون علائم عمومی مانند تب و عفونت است و کاهش درد و بهبودی خودبهخودی از هفته دوم را به طور طبیعی در این عارضه شاهد هستیم.
وی ادامه داد: اگر روال طبیعی بیمار طی نشود، باید جهت ریشه یابی علت به دندانپزشک متخصص بیماری های دهان و دندان مراجعه شود؛ چرا که برخی بیماریهای ویروسی و غیر ویروسی بعضا خطرناک مثل HIV، برخی سرطانها،کمبودهای ویتامینی و غیره، در نشانههای بروز خود زخم های داخل دهانی را به دنبال دارند.
پارسیون با اشاره به استفاده از جوش شیرین در موارد حاد آفت دهان ادامه داد: افزایش تعداد و اندازه آفتها از سطح مینور(کوچک) و مختل کردن روند زندگی فرد به دلیل آفت گاهی پزشک را مجبور به استفاده از روشهایی مانند خمیر هیدروکسید منیزیم و حتی لیزر میکند.
این جراح_دندانپزشک با تاکید بر لزوم پرداختن به بهداشت دهان، حتی بیش از حد معمول، برای افراد مستعد آفت دهانی تصریح کرد: به دلیل روشن نبودن علت این عارضه نمیتوان در برگیری افراد در این بیماری را مشخص کرد؛ اما بنا بر آمارها، احتمال بروز آفتهای دهانی در افراد میانسال یعنی بین ۲۰ تا ۴۰ سال و همین طور خانم ها بیش از دیگر افراد است.
این عضو هیئت رئیسه انجمن دندان پزشکی ایران گفت: گاهی زخمهای داخل دهانی نشانه بیماری قارچی دیگری، موسوم به برفک دهان با علائم کلینیکی و ظاهری متفاوتتر است؛ این بیماری زخمهای بیشتر و گستردهتری دارد که گاهی برای فرد بیمار با آفت معمولی قابل تفکیک نیست که معمولا با درمانهای موضعی مانند شستوشو و روشهای دارویی قابل درمان است.
انتهای پیام/
اینا که شما گفتین درمان نیست فقط درحد موقت اثر دارن
ولی رعایت رژیم غذایی بخصوص نخوردن موادغذایی و... صفرا دار بیشترین کمک و میکنه
عصبانیت نگرانی تاثیر میزاره
خوردن هر شب آبغوره برا کسایی که همیشه میزنن خوبه مقدار صفرا میاد پایین
کاش درمانی براش پیدا بشه من همین الان که دارم مینویسم اینا رو آفت زدم و دو روز هست نتونستم از خونه برم بیرون و..
بهترین نعمت سلامتی هستش خدارو بابت این نعمت شکر کنیم
بنده حقیر هر وقت دهانم آفت یا تبخال میزند کمی نمک و لیمو ترش را به محل آفت میمالم اول کمی میسوزد ولی به سرعت خوب می شود.
یک قاشق خاکشیر شسته با نصف فنجان عرق شاطره ونصف فنجان عرق کاسنی بزار تویخچال یک ساعت بمونه بعد بخور آب رو آتیشه امتحان کنید
سلام خدمت همه ی دوستان برفک دهان در اکثر مواقع به علت عفونت می باشد من خودم هرساله ۳الی۴بار مبتلا میشم ولی امسال با مراجعه به عطاری مشکلم برطرف شد بدین صورت که یک لیوان آب جوش را بگذارید تا سرد شود بعد یک عدد لیمو ترش تازه ویک قاشق غذاخوری نمک را حل کنید چند بار دهان را شستشو دهید (قلقله)در دومرتبه اول کمی سوزش دارد اما بعد به کل درد را فراموش میکنید.
تجربه شخصی خودم بر اساس توصیه های طب سنتی برای درمان ریشه ای آفت، خوردن دوره ای "شیرخشت" هست. البته آفت دهان انواع مختلفی داره که شیرخشت برای آفت ناشی از گرمی طبع موثره. من سالها درگیر بودم در حدی که غذاخوردن و حرف زدنم مختل میشد، اما بعد از خوردن شیرخشت تقریبا بطور کامل برطرف شد. شیرخشت خواص معجزه آسای دیگه ای هم داره که تجربه کردم و جا داره تحقیقات علمی زیادی روی خواصش انجام بشه.
رب انار بد نیس ولی همش بخاطر استرس فکر زیادی بسته بودن بیش از حد دهان حرص خوردن ایناس ، تا چن روز اولشم سپری نشه خوب نمیشه ینی باس چن روزی بسوزی دیگه
بنده میتلا به آفت های شدیداً دردناک شده بودم به حدی که غذا خوردن ساده برایم سخت بود... و تقریبا هر دو هفته یا 10 روز یکبار درگیر میشدم.
انواع داروهای شیمیایی و گیاهی را امتحان کردم اما افاقه نکرد تا اینکه رفتم پیش یک پزشک با تجربه و حاذق "دکتر چنانه" ایشون برای من چندتا مورد رو توضیه کردن:
1. قرض زینک پلاس
2. تنظیم برنامه خواب و بیداری و کاهش استزس روزانه
3. حجامت
با رعایت این مورد این مشکل به کلی برطرف شد و از شر این عارضه راحت شدم.
اینکه ما برای رفع این بیماری از داروهای شیمیایی استفاده کنیم بسیار اشتباه هست
من شخصا برای آفت دهان از عصاره شیرین بیان استفاده میکنم واقعا عالیه بدون سوزاندن محل آفت محل زخم را خوب میکند و طعم آن نیز بسیار خوشایند است برعکس دارو های موجود که بسیار ناخوشایند است.
حتما امتحان کنید