وی افزود: متاسفانه با توجه به اقدامات مفید بر روی این گونه، این حیوان تلف شد و بعد از کالبد شکافی علت مرگ حیوان روشن خواهد شد.
ظهرابی گفت: بر اساس تصمیم چندین دامپزشک متخصص که جلساتی با آن ها داشتیم، مقرر شد که این یوز جراحی شود. بعد از جراحی تمام امکانات برای نگهداری یوز فراهم شده بود و کار مراقبت از این یوز توسط چندین دامپزشک مستقر در پارک پردیسان صورت می گرفت.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: حیوان از همان روز اول آسیب دیدگی در رابطه با دفع ادرار و مدفوع مشکل داشت اما دامپزشکان برای مراقبت از این حیوان تمام تلاش خود را انجام دادند.
وی افزود: مدیر کل حیات وحش سازمان محیط زیست که خود دامپزشک هستند به طور مرتب در کنار یوزپلنگ بودند و این حیوان کاملا تحت نظارت وی بود.
ظهرابی گفت: امیدوارم برخی موضوعات مطرح شده در روزهای اخیر باعث نشود که زحمات همکاران ما را زیر سوال نرود.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: همانطور که گفتم، هیچ کمبودی در رابطه با نگهداری و درمان یوز در پارک پردیسان نداشتیم و این حیوان به صورت شبانه روزی تحت مراقبت بود و لحظه ای از او غافل نبودیم. حتی بعد از قطع شدن تنفس این گونه جانوری دامپزشکان بلافاصله اطلاع پیدا کردند.
انتهای پیام/