سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا بارسلونا هر سال به سرزمین‌های اشغالی سفر می‌کند؟+تصاویر

باشگاه بارسلونا در حیاط غربی استادیوم نوکمپ اقدام به کاشت نمادین درخت زیتون کرد تا از این طریق صلح آمیز بودن فعالیت‌ها و اهداف فرهنگی باشگاه را به رخ بکشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛باشگاه بارسلونا تاریخی باشکوه از قهرمانی‌ها و جشن‌ها دارد، ابرستارگانی که در این لباس جهانی شده و هوادارانی میلیونی در سراسر جهان که طبق شعار اصلی بارسلونا، "بیش از یک باشگاه" را هواداری می‌کنند و دوست دارند، البته مشکل از همین شعار آغاز می‌شود، mas que un club چه معنایی در عمق خود دارد؟

اولین چیزی که در همین راستا به ذهن خطور می‌کند، ماجرای جدایی طلبی کاتالونیا است و تیم فوتبال بارسلونا که برای مردم این شهر به نمادی برای ابراز احساسات و اعتراضات تبدیل شده است، اما فارغ از این ماجرا می‌توان به یک موضوع مهم اشاره کرد که در این چند سال گذشته زیر سایه پروپاگاندای فوق حرفه‌ای اروپای غربی مجهول و پنهان از نظر مانده است.

بارسلونا چرا با وجود همه اعتراض‌ها دست بردار حامیان مالی اسرائیلی نیست؟ این باشگاه چرا در جریان حمایت‌های بنیاد به ظاهر خیریه قطر، برای ۵ سال مقاومت کرد و قرارداد با حامی مهم تروریسم بین الملل را لغو نکرد؟


بیشتر بخوانید:فوتبالیست‌های مشهوری که از فلسطین حمایت کردند+ تصاویر 


این باشگاه برای چه هر سال به صورت اجباری سفر به سرزمین‌های اشغالی قدس شریف را به دعوت سران رژیم صهیونیستی در دستور کار خود قرار می‌دهد؟ چرا هر بار با این که مدیریت باشگاه تغییر می‌کند، خللی در سیاست‌های کلان بارسلونا رخ نمی‌دهد؟

البته فقط بارسلونا متهم به چنین مواردی نیست و چند باشگاه بزرگ دنیا از جمله رئال مادرید، منچستریونایتد با مالکان آمریکایی – یهودی خود، پاری‌سن‌ژرمن و ... نیز همین فرایند را دنبال می‌کنند.

دانیل آنخلیچی، مدیرعامل باشگاه بوکاجونیورز در کنار جوردی کاردونر مدیرعامل بنیاد بارسلونا درخت زیتون را به نشانه صلح در کنار نیوکمپ می‌کارد و البته نماینده فوتبال آرژانتین به بهانه جام خوان گامپر به بارسلونا آمده تا برابر آبی و اناری پوشان صف آرایی کند.

اگر ردپای همان گامپر فقید را زیر ذره بین بگیریم مشخص می‌شود که خود او چه نقشی در مهاجرت اشراف بریتانیا به شرق اسپانیا و کاتالونیای امروزی داشته و یهودیان کاتالونیا امروز چه نقشی در فوتبال این بخش از خاک سلطنتی اسپانیا دارند و چه تفرقه‌ها که بین مردم مسلمان جنوب این کشور، سلطنت طلبان مرکزی، فرانسه زبانان شمال غرب و کاتالونیای همیشه ناراضی نینداخته اند!

به سال ۱۳۹۲، شبکه المیادین این گزارش را از سفر بارسلونا به سرزمین ادیان ابراهیمی، منتشر می‌کند: «هدف تیم بارسلونا از این سفر چیست؟ آیا بارسلونا می‌خواهد بگوید از فلسطین حمایت می‌کند و یا اینکه می‌خواهد مردم را سرگرم خود کند و مردم جهان را از قضیه فلسطین غافل کند؟

آیا این حمایت از مردم فلسطین است وقتی رییس باشگاه بارسلونا در دیدار با «شیمون پرز» رییس رژیم صهیونیستی، لباس‌های بارسلونا را مقابل دوربین‌های تلویزیونی و رسانه‌ها مبادله می‌کنند؟

آیا برافراشته شدن پرچم رژیم صهیونیستی در بیشتر دیدار‌های تیم بارسلونا در ورزشگاه «نیوکمپ» حمایت از مردم فلسطین است؟ آیا زیارت «پیکه» از دیوار توبه و برگزاری نماز در آنجا به سبک یهودی‌ها و گرفتن عکس یادگاری با سربازان رژیم صهیونیستی حمایت از فلسطین است و یا اینکه هدف جذب توده‌های مردم برای طرفداری از بارسلونا است؟»

منبع:مشرق

انتهای پیام/

چرا یک باشگاه فوتبال باید بیش  معنا و فلسفه ماموریت داشته باشد؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.