سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالیانه ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهر

رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت:سالیانه بیش از ۱۵۰ تن گوشت شتر در ایرانشهر تولید می‌شود.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، هاشمزهی رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت: از این میزان تولید گوشت، شتر ۵۰ تن در داخل استان مصرف می‌شود و ۱۰۰ تن دیگر به سایر استان‌های کشور صادر می‌گردد.

هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از ۱۲ هزار نفر شتر در ایرانشهر افزود: بیش از ۹۰۰ نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان و بلوچستان گفت:: این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاه‌های مناسب برای پرورش شتر در کشور است.

رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شتر‌های بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند افزود: یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت‌ها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است.

وی گفت:: از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم، درد پا و کمر استفاده می‌شود.

سیستان و بلوچستان با ۷۰ هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.

انتهای پیام/ع

تولید گوشت شتر در ایرانشهر 

برچسب ها: دامپزشکی ، دام و طیور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.