ناصری فر افزود: : 24 هزار و 968 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی در سه ماهه نخست امسال در استان انجام شده که منجر به یک هزار و 63 مورد اخطار شده و 364 متخلف به مراکز قضایی معرفی شدند.
وی درباره فعالیت های حوزه بهداشت محیط و بیماری های واگیر و غیر واگیر این مرکز نیز گفت: 354 مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی، 173 مورد نمونه برداری از مواد غذایی صنعتی، 2 هزار و 29 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی و آب استخر شنا انجام گرفته است.
ناصری فر تاکید کرد: شهروندان گزارش های خود درباره سلامت مواد غذایی را به سامانه 190 اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام/با