به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛فرزانه،مدیرکل استاندارد قم گفت:یک واحد تولید سوسیس غیر استاندارد در راستای بازرسی مشترک کارشناس اداره استاندارد، نمایندگان دادستانی، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم از واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی شهرک صنعتی شکوهیه شناسایی شد.
وی افزود: این واحد اقدام به تولید سوسیس و کالباس بدون استاندارد و فاقد مجوز و عرضه آن در بازار و مراکز فروش مختلف سطح شهر می کرد که توسط کارشناس حقوقی این اداره کل پلمپ شد.
مدیرکل استاندارد قم عنوان کرد: در حال حاضر پرونده حقوقی این واحد در جریان است و برابر قوانین و مقررات با آن برخورد خواهد شد.
وی با بیان این که فعالیت واحدهای متخلف در بازار، آسیب های جبران ناپذیری در سلامت و ایمنی غذایی شهروندان ایجاد می کند گفت: موضوع فرآورده های گوشتی و رعایت نکات بهداشتی و استاندارد در تولید این فرآورده ها همواره مورد توجه ویژه مردم است.
فرزانه خاطرنشان کرد: اداره کل استاندارد قم از گذشته تا کنون اهتمام ویژه ای نسبت به شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف و غیراستاندارد داشته است و از انجام هیچ اقدامی در تحقق سلامت جامعه کوتاهی نکرده است.
انتهای پیام/ش