وی با بیان اینکه مرکز رشد تجهیزات پزشکی شیراز از سال ۱۳۹۰ تاسیس شده است، افزود: این مرکز تاکنون ۱۴۰ ایده مختلف را بررسی کرده که با حمایتهای صورت گرفته، از این تعداد، ۳۲ شرکت تاسیس شد.
مهدی زاده ادامه داد: این شرکتها در قالب شرکتهای دانش بنیان، مشغول به طراحی و تولید تجهیزات پزشکی بوده و ۵۰ نوع محصول شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای تولید تجهیزات پزشکی برای نخستین بار، همراه با کتابچه، در این نمایشگاه به مخاطبان معرفی شده است.
وی درباره دستاوردهای این شرکتها به مواردی مانند دستگاه سانتریفیوژ، نوار قلب، ثبت علایم حیاتی و همچنین مجموعه کامل لاپاراسکوپ برای جراحیهای کم تهاجمی اشاره کرد و گفت: تجهیزات برای این نوع اعمال جراحی در مقایسه با نمونه خارجی با نصف هزینه تولید میشود. فای و به صورت بی سیم، تجهیزات اپتیکی و لیزری کم توان برای بهبود زخم و لیزرهای پوستی، پیچ و پلاکهای ارتوپدی برای ایمپلنتهای مورد استفاده در جراحیهای استخوان و مفاصل، به عنوان دیگر محصولات این شرکتها نام برد.
این مقام دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان تلاشهای صورت گرفته در زمینه جذب سرمایه خصوصی برای تولید کالای ملی و داخلی، افزود: دستاورد این تلاشها در سال ۹۶، جذب ۲۰ میلیارد تومان حمایت مالی از بخشهای خصوصی در تولید تجهیزات پزشکی با همکاری علمی مرکز رشد تجهیزات پزشکی دانشگاه بوده است.
انتهای پیام/ر