مدیرکل میراث فرهنگی هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج غذای سالم و سنتی به مردم عنوان کرد.
رحمتی افزود:بیش از 140 تور گردشگری هم دراین جشنواره فعال هستند .
مدیر کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان زنجان همچنین ادامه داد: در این جشنواره پیش بینی می شود هر شب بیش از 120هزار نفر حضور داشته باشند و روزانه برای 45 هزار نفر آش طبخ شود .
وی گفت: امسال به دنبال ثبت جهانی زنجان شهر ملیله هستیم وبا حضور نمایندگان چینی، عمانی وکویتی یونسکو مقدمه این کار آغاز شده است.
شهردار زنجان این جشنواره را یک گام مثبت در معرفی هرچه بهتر شهرهای مختلف کشور عنوان کرد و گفت: استان زنجان به عنوان استانی پیشرو فرهنگی در برگزاری جشنواره ها محسوب می شود.
وی افزود: استان زنجان درمیان 10 شهر عضو کشور های اکو به عنوان پیشرو در حوزه فرهنگ معرفی شده که این اتفاق مرهون برگزاری جشنواره ها و مردمان این استان است.
انتهای پیام/ن