وی در ادامه بیان کرد: در تعاونی ها ایده و فکر وجود دارد و متاسفانه ما سیاستمداران تاکنون نتوانسته ایم از آنها استفاده کنیم و حمایت های بیرونی را از آن ها دریغ کرده ایم.
بندپی افزود: تعاونی ها اهرم بسیار مناسبی برای توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و در اولیت بخش روستایی و کشاورزی هستند. عدم توجه اصولی و خصوصی شرایطی برای روستاییان فراهم کرده که ما امروزه شاهد مهاجرت روستاییان هستیم.
وی با اشاره به مهاجرت بیست میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از روستاها افزود: در کشورهای توسعه یافته به زمینه های ماندگاری روستاها توجه میشود. ما باید هر مانعی که در این زمینه وجود دارد را برطرف کنیم و زمینه ماندگاری روستاییان را فراهم کنیم. دهیاری ها در این زمینه نیرویی بالقوه و موثر خواهند بود.
بندپی در خصوص اشتغال زنان روستایی گفت: اشتغال مولد و پایداری که زنان روستایی می توانند تولید کنند بسیار برای ما ارزشمند است و آنها می توانند بسیار کارساز باشند.
وی عنوان کرد: بررسی های آماری نشان داده است که ۷۶ درصد افرادی که دچار فقر شده اند در روستاها زندگی می کنند. تعاونی ها یکی از عوامل موثری هستند که می توانند در کاهش این امر موثر باشند.
بندپی ادامه داد: کار بزرگی که امروزه در حال انجام است، پیوند بین ظرفیت های کاری و اشتغال در روستا در زمینه های مختلف روستایی چون بهداشتی، فنی، تولید فناوری غذایی و صنایع دستی است. ما از وزرات جهاد کشاورزی، وزرات کشور و سایر وزرات خانه ها می خواهیم که با ما همکاری کنند.
وی با اشاره به تعداد دهیاری ها در کشور گفت: در حال حاضر ۱۹ هزار دهیاری و ۹۵۰ تعاونی در کشور وجود دارد. اگر وزرات خانه ها با ما همکاری کنند، میتوانیم شاهد ایجاد ۱۹ هزار تعاونی در پایان سال ۹۷ باشیم.
انتهای پیام/