سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

کشور چقدر نیاز به واردات دام زنده دارد؟

رئیس اتحادیه دامداران ایران، گفت: کارشناسان براین باروند که با توجه به سیاست ارزی جدید دولت و شرایط تحریم، واردات گاو صرفه اقتصادی ندارد.

حسین نعمتی رئیس اتحادیه دامداران ایران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت واردات 20 هزار رأس گاو از فرانسه، اظهار کرد: با توجه به تصمیم جدید دولت، امکان تخصیص ارز به  واردات گاو وجود ندارد و دیگر واردات مقرون به صرفه نخواهد بود.

وی افزود: با اعمال تحریم‌های جدید، امکان صدور حواله  و خرید با دلار از طریق سیستم بانکی وجود ندارد و چنین امری واقعیت ندارد که واردات احشام شامل تحریم نشود.

نعمتی با اشاره به اینکه 10 تا 15 درصد گوشت مورد نیاز از طریق واردات تامین می شود، بیان کرد: با توجه به آنکه 85 درصد گوشت مورد نیاز از تولید داخل تامین می شود و نیاز حیاتی به واردات نداریم ولی باید سیاست گذاری درستی نسبت به این موضوعات اتخاد کنیم.

این مقام مسئول واردات گاو برای تأمین مابقی نیاز گوشت کشور در داخل را ضروری دانست و افزود: اگر امکان اختصاص ارز و حواله بانکی وجود ندارد،به نظر می رسد باید به قدری امکانات در اختیار پرواربندها گذاشت تا مابقی نیاز کشور نیز در داخل تولید شود.


بیشتر بخوانید: واردات دام زنده با شعار حمایت از تولید داخل،در تضاد است


92 درصد گوشت مورد نیاز کشور در داخل تولید می شود

احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: در سنوات گذشته تحریم شامل بخش کشاورزی که تامین کننده امنیت غذایی کشور است، نبود اما با اعمال تحریم های جدید فرانسوی ها به سبب برخی مسائل از صادرات 20 هزار راس گاو گوشتی به ایران اجتناب می کنند.

به گفته وی با وجود انکه در سال های اخیر در شرایط تحریم تمامی اقلام از جمله تخم مرغ، گوشت، نهاده های دامی و حتی اسپرم وارد کشور می شد حال جای این سوال مطرح است که چرا با اعمال تحریم های جدید صادرات گاو را ممنوع کردند.

مقدسی  در پایان در پاسخ به این سوال که آیا نیازی به واردات 20 هزار راس گاو از فرانسه داریم، بیان کرد: به اعتقاد بنده کشوری که بالغ بر 92 درصد گوشت مورد نیاز خود را در داخل تولید می کند، در صورت داشتن صرفه اقتصادی برای تولیدکننده مشکلی در تامین مابقی آن وجود ندارد اما به هر حال واردات گاو از فرانسه سیاست وزارت جهاد کشاورزی است در حالیکه واردات گوشت فرصت اشتغال در دامداری ها را سلب می‌کند.

گفتنی است، صادرات گاو زنده به ایران بخشی از پروژه های کشاورزی بود که پس از توافق بین المللی میان ایران و فرانسه در سال 2015 توافق شد که  خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران موجب شد تا بسیاری از کشورها از تجارت با ایران امتناع کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
دامدار
۰۹:۳۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۸
الان که همه چیزگران شده دولت به جای واردات گوشت وهرکالای اساسی دیگه حقوقهاروافزایش میدادنه اینکه گوشت واردکنه که به دامداری داخل صدمه بزنه اگراینکارکرده بودخودکارعرض شش ماه تایکسال ماصادرکننده هم میشدیم ولی الان باواردات گوشت ودام ضرربزرگی به دامداری داخل زدیم ارزدولتی هم به ضرر به واردکنندگان دادیم اگرحقوقهاروزیادکرده بودنددلارهم نزارندارزان بشه ارزچندسال این پول چندبرابرازطریق صادرات به جیب دولت برمیگشت تاقبل ازاینکه واردات گوشت آزادبشه من خودم میدیدم دامداری داشت بیشترمیشدیعنی همه دامدارهادامهای ماده روافزایش میدادندونرهارومیفروختندبدترین چیزدادن ارزبه واردکننده هست وجلوصادرات گرفتن
ابوالفضل
۱۰:۰۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
سلام. تنها راه چاره حمایت از تولید داخل هست. کشور ما قابلیت تولیدات کشاورزی بالایی دارد. قطعا با تولید علوفه بیشتر در تولیدات دامی خودکفا خواهیم بود. دولت باید مناطق مختلف کشور رو از نظر قابلیتش شناسایی کنه و از کارشناسان اون حوزه هم استفاده کنه. وقتی که ما اصول اولیه کار و مدیریت رو فراموش میکنیم وضعیتمون میشه این......
م
۰۹:۳۴ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
حمایت فقط
1
۰۹:۳۳ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
مشکلات کشور حل بشه
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
بنده یک دامدارم فکر میکنم اگر دولت جایه واردات گوشت علوفه و...وارد کند و قیمت غذای دام رو پایین بیاورد دامداران تشویق به نگهداریه بیشتر دام میشوند و در نتیجه هم نیاز کشور تامین میشه هم شغل ایجاد میشه و هم میتونیم صادرات داشته باشیم در این زمینه
hamed
۰۷:۵۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
یعنی تخم مرغ و گوشت رو از خارج وارد کشور میکردید؟؟!
ناشناس
۰۷:۵۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
پس چی می گفتند اروپا قول داده از آمریکا در تحریم ها پیروی نمی کند
ناشناس
۰۷:۳۰ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
آقایان عزیز شما از دامدارهای موجود همایت کنید به ولله لازم نیست دام وارد کنید.
من یه دامدارم الان علوفه در کشور نیست. جو کیلوی 2000تومنان... ینجه کیلوی 2000تومان تمامی علوفه دام از مرز 2000تومان گذشته (سال گذشته همه این موارد زیر 1000تومان بوده) و دیگه به صرفه نیست دامداری. اگر دامداران همایت نشن شک نکنید که در آینده نزدیک دچار بحران میشه کشور. بجای وارد کردن دام علوفه وارد کنید با قیمت مناسب که برای دامدار بصرفه باشه شک نکنید ما توان تامین کوشت رو داریم با قیمت کمتر از بازار امروز.
کمالی
۰۸:۳۰ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
من وازد کننده یونجه هستم
الان ۶ ماه دنبال ارز هستیم
دولت قصد تعطیلی همه چیزو داره
ناشناس
۰۷:۲۷ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
چرا اگر قرار است گاو وارو شود از فرانسه خونهای آلوده هنوز دارد قدبانی میگیرد.گاو های چه بیماری را انتقال خواهند داد.
ناشناس
۰۱:۳۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
گوشت گوسفند نسبتا خوبا الان دارند رو کیلو صد هزار تومان میفروشند.اونم تو شرایط خشکسالی که گوشت بایست ارزان بشه..مردم دارند از بدبختی زجر میکشند.یک کیلو گوشت همش استخوانه و چربی و دنبه و قیمتش از بی صاحبی سر به فلک کشیده
کمالی
۰۸:۳۵ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
با ارز ۴۲۰۰ تومانی گوشت درجه ۱ گرم وارداتی باید ۲۷۰۰۰ تومان به صورت شقه فروخته بشه .
متاسفانه حدود ۳ ماهه به وارد کنندگان واقعی ارز نمیدن .
الان ۱ ماهه که کلا ارز گوشت گرم گوسفندی نمیدن .
میگن قبلیا که گرفتن بیارن بعد .
آخه عزیز من کل واردات گوشت گرم ۱ ماه زمان نیاز داره
اونا اگه میخواستن بیارن ۱ سال قبل نیاوردم .
وقتی به وارد کننده ماشین ارز گوشت دادین پارسال .
باید امروز و میدیدین .
منتظر گوشت ۱۰۰ هزار تومانی باشید .
اینم از کالاهای اساسی
ناشناس
۰۱:۳۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
گوشت گوسفند نسبتا خوبا الان دارند رو کیلو صد هزار تومان میفروشند.اونم تو شرایط خشکسالی که گوشت بایست ارزان بشه..مردم دارند از بدبختی زجر میکشند.یک کیلو گوشت همش استخوانه و چربی و دنبه و قیمتش از بی صاحبی سر به فلک کشیده