وی ادامه داد: بسیاری از دانشگاههای دنیا میتوانند با دانشگاههای ما ارتباط برقرار کنند و تا به امروز 25 دوره آموزشی مشترک در حوزههای مختلف با دانشگاههای برتر دنیا را داشتهایم، حتی سال گذشته حدود 2 هزار 100 دانشمند از سراسر دنیا برای دورههای تحصیلی و پروژههای مشترک وارد ایران شدند و این روند از نظر ما مطلوب است.
قائم مقام وزیر در امور بینالملل اضافه کرد: تاکنون با دانشگاههای دنیا به خاطر شرایط موجود به مشکل بر نخوردهایم، البته باید مراقب باشیم و ارتباطاتمان را توسعه بدهیم همچنین خودمان مانعی ایجاد نکنیم و دنبال اهداف خاصی باشیم تا به این روابط خدشه وارد نشود.
سالار آملی درباره بین الملی شدن دانشگاه های کشور گفت: در درجه اول اولویت وزارت علوم برای بین المللی شدن، دانشگاه هایی است که پتانسیل علمی قابل قبولی دارند و قصد داریم آنها را وارد عرصه بین الملل کنیم همچنین در دانشگاه های دولتی هم تمایل نداریم تا بیش از 30 دانشگاه را وارد این عرصه کنیم.
وی اضافه کرد:کشورهای موجود در اتحادیه اروپا از یک طرف بار علمی بالایی دارند و از طرف دیگر وزارت علوم علاقمند به ایجاد تعامل با دانشگاه های برتر اروپا است.
معاون وزیر علوم در ادامه درخصوص به کارگیری اساتید دوتابعیتی در دانشگاه های کشور گفت: در شرایط فعلی تمامی اساتید ما ایرانی هستند و استاد دوتابعیتی نداریم.
وی تصریح کرد: در موضوعات علمی هیچ منع فعالیت نداریم و تمام ایرانیانی که در خارج از کشور هستند و تمایل دارند که با دانشگاهها و مراکز علمی ما در ارتباط باشند میتوانند با وزارت علوم ارتباط برقرار کنند.
انتهای پیام/