سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسط ارتش یمن صورت گرفت؛

شلیک موشک زلزال۱ به مواضع نظامیان سعودی در جیزان

یک منبع یمنی اعلام کرد: ارتش و کمیته های مردمی یمن یک فروند موشک زلزال۱ به مواضع نظامیان سعودی در جیزان عربستان شلیک کردند.

به گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع یمنی امروز شنبه 20 مردادماه اعلام کرد: ارتش و کمیته های مردمی یمن یک فروند موشک زلزال۱ به مواضع نظامیان سعودی در جیزان عربستان شلیک کردند.

بر اساس این گزارش این موشک به مرکز مشعل در جیزان شلیک شده است.

از سوی دیگر یک منبع نظامی یمنی اعلام کرد: نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن یک نفربر اماراتی را در جبهه الوازعیه در تعز با موشک هدایت شونده هدف قرار داده و همه سرنشینان آن را به هلاکت رساندند.

همچنین یگان توپخانه ارتش و کمیته های مردمی یمن مواضع ارتش سعودی را در منطقه الصوح در نجران هدف قرار داد.

یگان توپخانه ای یمنی ها همچنین مواضع نظامیان سعودی را در شرق جحفان در جبهه جیزان هدف قرار داد که منابع خبری از حرکت شتابان آمبولانس ها به محل هدف قرار گرفته خبر دادند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
شام
۰۹:۵۲ ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
کاخهای خائنین مکه ومسلمانان درشهرهابایدمدام انهدام شوندوخواب بایدازچشمشان ربوده شودو
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
نابودی آل سعود نزدیکه
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۱ مرداد ۱۳۹۷
درود بر ارتش یمن