وی افزود: امیدواریم با تبدیل شدن مجتمع آموزش عالی سراوان به دانشگاه به عنوان یکی از خواستههای اصلی مردم این شهرستان شاهد افزایش امنیت و ارتقای شاخصهای توسعه در منطقه باشیم.
به گفته رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان در طول یک سال گذشته تلاشها و پیگیریهای زیادی برای ارتقای این مجتمع به دانشگاه انجام شده که امیدواریم مثمر ثمر واقع شود.
ریگی با اشاره به مشکلات عمرانی تصریح کرد: امسال رشد اعتباری در هزینههای جاری داشته ایم، اما در اعتبارات عمرانی با مشکلاتی مواجه هستیم که امیدواریم هرچه زودتر تامین اعتبار لازم انجام شود.
وی بیان کرد: دغدغه اصلی مجتمع آموزش عالی سراوان در کنار جذب دانشجو و جذب هیات علمی، تبدیل شدن به دانشگاه است.
رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان گفت: اضافه شدن رشتههای متناسب با ظرفیتهای منطقه میتواند رشد و توسعه این شهرستان و کاهش بیکاری را به همراه داشته باشد.
وی اظهار داشت: تلاش داریم مجوز ۱۴ رشته متناسب با نیاز منطقه را در زمینههای فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم پایه برای مجتمع آموزش عالی سراوان اخذ کنیم.
ریگی افزود: وجود داروهای گیاهی در منطقه و تاسیس شرکتهای دانش بنیان موجب ایجاد اشتغال در سراوان میشود.
به گفته وی حصارکشی ضلع شرقی و جنوبی سایت جدید مجتمع آموزش عالی سراوان انجام و برای حصارکشی ضلع شمالی آن نیز اعتبار در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: در مرحله نخست در بخش امور عمرانی و زیر بنایی در اطراف ساختمانهای موجود در این سایت حدود ۵۰ هکتار کار محوطه سازی انجام شده و در تلاش هستیم تا بتوانیم در مهر سال آینده بخشی از ساختمان مجتمع را به سایت جدید منتقل کنیم.
رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان بیان کرد: هم اکنون این مجتمع دارای چهار دانشکده، ۱۹ رشته کارشناسی و ۲ رشته کارشناسی ارشد با حدود ۲ هزار و ۵۰۰ دانشجو است که بیش از ۶۰ درصد آنان بومی هستند.
انتهای پیام/ع