وی گفت: شهدای عرصه فرهنگ، خبر و رسانه با احساس تکلیفی که نسبت به انقلاب اسلام و مردم داشتند وارد این عرصه پر خطر شدند و تا آخرین نفس و لحظه حیات خود به مبارزه با رژیم بعثی صدام و استکبار جهانی پرداختند.
وی افزود: جوانان و افرادی که امروز در فضای رسانه ای کار می کنند باید مواظب باشند که دشمنان انقلاب از آنها سو استفاده تبلیغاتی نکنند.
بهرام نیا اظهار داشت: کسانی که در حوزه رسانه، خبر و فرهنگ فعالیت میکنند باید ارزش جایگاه خود رابدانندو اخلاق و رفتار اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شهدای رسانه و خبرنگاران دفاع مقدس بهترین الگوی ایثار در عرصه فرهنگی و خبری برای نسل جدید خبری ما هستند و در شرایط فعلی و با توجه به امکانات و ابزار پیشرفته دنیا در این عرصه جنگ نرم باید ضمن مبارزه با دشمنان از نمونه رفتار شهدا نیز الگوبرداری کنیم.
وی گفت: نام دفاع مقدس، آزادی خرمشهر، اردوی راهیان نور و سقوط هواپیمای حامل خبرنگاران با نام شهدای نهاوند عجین شده و این دو عزیز رسانهای و خبرنگار با گذشت سالها همچنان در قلب مردم ما جای دارند که باید همیشه خانوادههای آنها را تکریم کنیم.
حجت الاسلام عباسعلی مغیثی، امام جمعه نهاوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دو شهید رسانه نهاوند و دیگر شهدای روستای وهمان نیز گفت: شهدای رسانه و خبرنگار با نثار جان خود در راه آگاهی بخشی به جامعه و مردم ارزش های انقلاب اسلامی را دو چندان کردند.
وی بیان کرد: شهدای خبرنگار و رسانه بهترین نیروهای فرهنگی انقلاب اسلامی برای معرفی مظلومیت مردم ایران در جهان بودند.
امام جمعه نهاوند افزود: امروز باید نسل جدید خبرنگاران و رسانه های ما عامل امید بخشی در جامعه باشند و توطئه شوم دشمنان را در همه عرصه ها خنثی کنند.
گفتنی است امسال نخستین یادواره شهدای رسانه و خبرنگار نهاوند به میزبانی زادگاه خبرنگار شهید رضا سوری در روستای وهمان برگزار شد و قرار است سال آینده دومین یادواره به میزبانی یادواره شهید رسانه الله مراد نادری در روستای تکه برگزار شود.
دو روستای وهمان و تکه از توابع بخش مرکزی نهاوند دارای شهدای رسانه و خبرگار هستند که شهید رضا سوری اهل روستای وهمان خبرنگار و تصویربردار عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی در سانحه سقوط هواپیما سی ۱۳۰ در ۱۵ آذر سال ۱۳۸۴ در تهران و شهید اله مراد نادری اهل روستای تکه که از کارمندان صداوسیمای تهران بود که در دوران دفاع مقدس در جبهههای منطقه قصر شیرین در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۶۱ پس از به هلاکت رساندن ۲۶ نفر از بعثیها به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
انتهای پیام/ س