سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصلاح برخی از بند‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز به مجلس ارائه شد

رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب قانون کامل مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۳۹۲ گفت: این قانون در سال ۱۳۹۴ اصلاح شد و اخیرأ لایحه جدیدی از سوی دولت برای اصلاح برخی از بند‌های این قانون به مجلس ارائه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد انارکی محمدی صبح امروز در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بوشهر با بیان اینکه این استان از ظرفیت بالایی در عرصه تجارت دریایی برخوردار است اظهار داشت: بیشتر مردم ساحل نشین استان بوشهر از طریق دریا و تجارت دریایی امرار معاش می‌کنند که تقویت این مرزبانان باید در اولویت قرار بگیرد.

وی با تاکید بر توجه به اجرایی شدن قانون ته‌لنجی ملوانان گفت: یکی از راه‌های مهم معیشت ساحل نشینانان توجه به ته‌لنجی و کالای همراه ملوان است که کسی مخالف این نوع فعالیت نیست.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سفر شش بار ملوانان تجاری برای استفاده از ظرفیت کالای ته لنجی خبر داد و بیان کرد: برای رونق معیشت ساحل نشینانان و تحول اقتصادی در این مرز‌ها هر ملوان می‌تواند شش بار در سال سفر کند و میزان هر بار معافیت ترخیص کالا به میزان ۱۵ میلیون تومان است.

انارکی با اشاره به اینکه ۶۰۰ لنج سنتی در استان بوشهر ارتباط مستقیمی با فعالیت تجاری و کالای ته لنجی دارند تاکید کرد: باید از این ظرفیت بر اساس قانون برای اشتغال و رونق اقتصادی مناطق مرزی استفاده بهینه شود.

وی طولانی شدن روند ثبت سفارش در فعالیت تجاری را عامل قاچاق دانست و تصریح کرد: باید تسهیلات لازم برای فعالیت تجار و بازرگانان فراهم شود که این خود راهکاری اساسی در جلوگیری از قاچاق است.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون جامع و کاملی در مبارزه با قاچاق کالا تصویب شده افزود: این قانون در سال ۹۲ تصویب و در سال ۹۴ اصلاحاتی بر روی آن انجام شد و اخیرأ دولت لایحه‌ای برای اصلاح برخی از بند‌های این قانون به مجلس ارائه کرده است تا تمام راه‌های ورود قاچاق کالا و ارز به کشور مسدود و مبارزه قاطع با این پدیده بودن هیچ نقصی اجراء شود.

انارکی با اشاره به وجود ۱۶۰ گمرک در کشور خاطر نشان کرد: ۱۶۰ گمرگ رسمی در کشور فعال است که برای جلوگیری از قاچاق کالا سامانه‌های مختلفی تدوین و ارائه شده است.

وی، به لایحه منطقه آزاد و تجاری بوشهر پرداخت و بیان کرد: لایحه منطقه آزاد بوشهر جزء ۸ منطقه آزاد و تجاری است که به تصویب هیئت دولت رسیده و بندر بوشهر از ظرفیت بالایی در این عرصه دارد.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بوشهر از ویژگی‌های لازم برای تصویب بندر آزاد و تجاری دارد تصریح کرد: این بندر از لحاظ راه‌های ارتباطی هوایی، زمینی و دریایی از قابلیت مهمی برخوردار است و بهترین بندری که ظرفیت ایجاد بندر آزاد تجاری دارد بندر بوشهر است که زیرساخت‌های آن آماده و مهیا است.

انارکی ظرفیت کشاورزی، نخیلات، پرورش و صید آبزیان را از دیگر قابلیت‌های استان بوشهر دانست و تاکید کرد: باید با ارائه راهکار لازم از این ظرفیت‌ها بیشترین استفاده و بهره‌وری شود.

وی با اشاره به اینکه بخش اندکی از احکام منجر به وصول جرایم می‌شود افزود: از ۱۲.۶ میلیارد دلار حجم قاچاق کالا در کشور، بخش اندکی از آن کشف و منجر به وصول جرایم می‌شود.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف این هیئت در مبارزه با قاچاق مچ گیری نیست تاکید کرد: تلاش می‌شود با اقدامات پیشگیرانه با معضل قاچاق مبارزه قاطع شود.

انتهای پیام/م

لایحه دولت برای اصلاح قانون مبارزه با قاچاق به مجلس ارائه شد

برچسب ها: اشتغال ، گمرک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.