وی با بیان اینکه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از سالهای قبل در کشور وجود داشته است خاطر نشان کرد: این قانون در سال ۹۲ و مجددا در سال ۹۴ برای اصلاح در دستور کار قرار گرفت و اکنون هم لایحهای از سوی دولت در این راستا به مجلس ارائه شده است.
رئیس هیات تحقیق و تفحص مجلس از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دولت لایحهای برای اصلاح برخی از بندهای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به مجلس ارائه کرده است افزود: در این قانون سامانه جامع تجارت، سامانه گمرک، شناسه کالا، حملونقل و جامع بیمه و ارز پیشبینی شده است که با لینک آنها به دستگاههای مختلف کمک بزرگی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز میکند.
انارکی به قاچاقهای سازمان یافته اشاره کرد و افزود: در کشور کمتر توانستهایم مبارزه با قاچاق سازمان یافته را به نتیجه برسانیم و وصول کنیم.
وی با بیان اینکه در مبارزه با قاچاق سازمان یافته تاکنون موفق نبودهایم خاطر نشان کرد: قاچاق کالا و ارز بیشتر از مرزهای کشور وارد میشود، ولی این مهم پدیده و اقتصاد پنهانی است که به تولید، اشتغال، معیشت و اقتصاد جامعه لطمه وارد میکند.
رئیس هیئت تحقیق و تفحص مجلس از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر توجه به معیشت مرزنشینان و ساحلنشینان بیان کرد: به موضوع ته لنجی ساحلنشینان در راستای تقویت معیشت و اقتصاد مردم توجه ویژهای میشود چراکه مرزبانان اصلی کشور این افراد محسوب میشوند.
انارکی با تاکید بر تقویت معیشت مرزنشینان در توجه به کالای تهلنجی گفت: اگر ساحل نشینان و مرز نشینان اقتصاد مطلوبی داشته باشند بسیاری از معضلات و مشکلات منطقه برطرف میشود.
وی نرخ بیکاری ۲۱ درصدی بندر دیلم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: استان بوشهر با این حجم صادرات که بیشترین صادرات کشور از بنادر این استان انجام میشود وجود نرخ بیکاری ۲۱ درصد در این منطقه آمار بالایی است که باید توجه ویژهای به اقتصاد و معیشت منطقه شود.
رئیس هیات تحقیق و تفحص مجلس از روند مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر کمک به زیرساختهای اقتصادی و معیشتی استان ساحلی بوشهر تصریح کرد: باید تلاش شود حق و حقوق ملوانان و مرز نشینان استان بوشهر تامین و مطالبات آنان محقق شود.
انتهای پیام/ م