وی درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران، اظهار کرد: طبق روال همه ساله هر چقدر به فصل برداشت نزدیک میشویم از سفارش خریداران خارجی کاسته میشود چرا که آنها منتظر محصول نو هستند و این کاهش میزان صادرات طبیعی است.
بیشتر بخوانید: خطر قاچاق پیاز زعفران در کمین است
میری ادامه داد: میزان صادرات زعفران در خرداد سال جاری نسبت به اردیبشهت ۱۲ تن ناشی از بازگشت ارز حاصل از صادرات به سامانه نیما کاهش داشته است که خوشبختانه با حذف ارز حاصل از صادرات به سامانه و فروش ارز صادراتی در بازار آزاد به فروشندگان تا حدودی این میزان جبران شد و تنها به سبب نبود شفافیت از سازمان توسعه تجارت تقاضا داریم که هرچه سریع تر این موضوع را شفافسازی کند تا صادرکنندگان بدون ریسک به امر صادرات بپردازند.
این مقام مسئول قیمت زعفران در بازار را پیشبینی کرد و گفت: با توجه به سیاست ارزی دولت، اعمال تحریمهای جدید و ذخیره زعفران در انبارهای تعاون روستایی نمیتوان پیشبینی خاصی درباره وضعیت بازار زعفران داشت.
نایب رئیس شورای ملی زعفران در پایان تصریح کرد: با توجه به کاهش میزان صادرات در آستانه فصل برداشت و کاهش مصرف زعفران در بازار داخل به سبب نبود مناسبت خاص، پیشبینی میشود که قیمت زعفران نوسان چندانی در بازار نداشته باشد.
انتهای پیام/