وی افزود: بلافاصله دستورات قضائی لازم جهت شناسایی انبارها و دستگیری متهمان صادر و در این رابطه 4متهم به همراه مقادیر زیادی دارو و مکمل های ورزشی دستگیر شده اند.
دادستان جیرفت گفت:متهمان به صورت شبکه ای و سازمان یافته داروی قاچاق و مکمل های ورزشی را از کشور امارات وارد استان های هرمزگان و کرمان می نمودند و سپس اقدام به توزیع گسترده آن در سطح استان و کشور می کردند.
وی با اشاره به اینکه طبق قوانین،این مکمل ها ی تغذیه ای و ورزشی باید توسط نهادها و موسسات مورد تایید وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی وارد و توزیع شوند،تصریح کرد: خرید و فروش مکملهای ویتامنی توسط مربیان ورزشگاهها و بدنسازیها و عطاری ها غیر قانونی است و باید توسط پزشک تجویز و تنها در داروخانه ها عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه اعضای این باند اقدام به فروش کالاهای قاچاق خود در باشگاه های ورزشی (بدن سازی) می نمودند،بیان کرد:دستگیری اعضای این باند هیچ ارتباطی با داروخانه ها نداشته است.
سلامی اظهار کرد:مکمل های ورزشی قاچاق آسیب جدی به سلامت جوانان و ورزشکاران می زنند بنابراین نیاز است ساماندهی مکمل ها مورد توجه قرار گیرد
دادستان جیرفت تاکید کرد:عزم دستگاه قضائی در برخورد با عرضه کنندگان مکمل های ورزشی قاچاق و غیرمجاز جدی است و ضرورت دارد نظارت ها بر فعالیت باشگاه های ورزشی از سوی دستگاه های متولی برای جلوگیری از عرضه و فروش مکمل های ورزشی قاچاق شدت یابد.
این مقام قضایی گفت: پرونده متهمان در شعبه دوم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب جیرفت تشکیل و متهمان جهت تکمیل تحقیقات و تعیین ارزش ریالی کالاهای مکشوفه از طریق اداره گمرکات استان، به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان کرمان اعزام شده اند.
انتهای پیام/ح