وی با بیان اینکه انتشار اخبار خوب امید و آرامش را به جامعه هدیه میکند و انتشار اخبار بد جامعه را دچار ناامیدی و تنش میسازد، تصریح کرد: به تصویر کشاندن واقعیتها باید دغدغه خبرنگاران باشد و رسالت خبرنگاری، آنان را در مسیر روشنگری و حقیقت جویی قرار دهد.
استاندار سیستان و بلوچستان با ذکر این مطلب که انتقاد منصفانه راهگشای مشکلات است، ادامه داد: نقد باید سازنده و همراه با پیشنهاد و راهکار مناسب باشد.
محبی با اشاره به درخواستها و مشکلات خبرنگاران، تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی و رفع مسائل و مشکلات اصحاب رسانه استان سیستان و بلوچستان را خواستار شد.
وی همچنین از پیگیری برای راه اندازی رشته ارتباطات در یکی از دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان خبر داد.
استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سیستان و بلوچستان در مسیر توسعه و بالندگی است و خبرنگاران باید با معرفی ظرفیتها و استعدادها و تغییر نگاههای منفی به استان، در مسیر توسعه آن قلم بزنند.
محبی افزود: برخی مسائل اجتماعی و بروز مشکلات در استان، مانند برخی بیماریهای ژنتیکی، به دلیل عدم آگاهی جامعه رخ میدهد که این موضوع ضرورت توجه و تلاش خبرنگاران را برای اطلاع رسانی بیشتر میکند.
همچنین در ابتدای این جلسه هم تعدادی از خبرنگاران به بیان دیدگاهها و نظرات خود پیرامون مسائل استان پرداختند و با بیان برخی مشکلات پیش روی اصحاب رسانه از جمله بیمه، رفع مشکلات جامعه رسانهای استان را خواستار شدند.
گفتنی است، در پایان این جلسه «علی اصغر افتاده» به عنوان مشاور استاندار در امور اطلاعرسانی و تنویر افکار عمومی معرفی شد.
انتهای پیام/ع