سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پالیزدار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

جزییات تصرف زمین‌های اطراف کاخ سعدآباد/ هزار کانتینر قاچاق تعیین تکلیف شدند

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی جزییات تصرف 40 ساله زمین‌های اطراف کاخ سعدآباد و تعیین تکلیف هزار کانیتر قاچاق در کمرگات را تشریح کرد.

کاظم پالیزدار دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ‌اظهار کرد: ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی با همراهی دستگاه‌های فعال در زمینه اقتصاد و به ویژه قاچاق توانسته مقادیر زیادی از تخلف و فساد‌های اقتصادی را کشف کند.

وی با اشاره به آخرین کشفیات این ستاد،‌ تصریح کرد: عمده پرونده‌های بررسی شده مربوط به فیروزکوه، شهرک سیرجان و استان البرز است که برخورد لازم با آنها شد.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی در مورد یکی از پرونده‌های حجیم اخیر این ستاد،‌ گفت: یکی از پرونده‌های حجیم که این ستاد و همچنین نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی و سپاه را به خود مشغول کرده،‌ مربوط به تصرف اراضی شمال غرب کاخ سعدآباد است که این ساختمان در اختیار افرادی بود که حاضر به تخلیه آن نبودند.

پالیزدار افزود: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بر روی این پرونده حجیم چند سال تمرکز کرد و اکنون توانسته بخشی از این املاک را از تصرف این  افراد متخلف خارج کند؛ البته کشمکش‌هایی بر روی چند ساختمان دیگر هنوز باقی مانده است و پیش‌بینی می‌شود تا چند روز آینده تکلیف آنها مشخص و  با هماهنگی مراجع قضایی از اختیار آنها خارج شود.

وی اضافه کرد: افراد متصرف حدود 30-40 سال، ساختمان‌های مربوط به شمال غرب کاخ سعدآباد را تصرف کرده بودند که با هماهنگی مراجع قضایی و دادستانی بازپرسی ویژه‌ای برای این پرونده تشکیل و در نهایت این ساختمان‌ها استرداد شد.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اضافه کرد: بعضی از این ساختمان‌ها قطعاتی 100 تا 500 متری هستند که به افراد مختلفی فروخته شده و این موضوع موجب پیچیده‌تر شدن رسیدگی به پرونده شده است.

پالیزدار گفت: اکنون ساختمان‌های بازستانده شده در اختیار میراث فرهنگی و سپاه قرار دارد.

وی در مورد پرونده‌های قاچاق، اظهار کرد: حدود 10هزار کانتینر کالا در انبارهای سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و همچنین در گمرک رسوب کرده بود که تکلیف این حجم از اقلام چندی پیش مشخص شد.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ادامه داد: برای تعیین تکلیف این کانتینرها هماهنگی‌هایی با سازمان تعزیرات حکومتی، گمرک ایران، سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و همچنین استانداری هرمزگان انجام شد. بیشتر این کالاها در گمرکات هرمزگان بود که مقامات استانی نهایت همکاری را برای به سرانجام رسیدن و بررسی این کانتینرها داشتند.

پالیزدار مطرح کرد: این کانتینرها که سال‌های زیادی بلاتکلیف در دستگاه‌های مربوطه باقی مانده بود، شناسایی و در نهایت امور ترخیص و تحویل آنها به نحو احسن انجام شد.

وی بیان کرد: صاحبان این کانتینرها بنا به دلایل نامشخصی برای تحویل کانتینرهای مذکور پیگیری‌ نمی‌کردند و این موضوع موجب شده بود تا فضای زیادی در انبارهای گمرکات ایران و یا سازمان اموال تملیکی اشغال شود.

دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، افزود: برخی از کالاها که منشا و نحوه واردات آنها مشکوک و یا نامعلوم بود در اختیار دستگاه‌های مرجع قرار گرفت.

پالیزدار گفت: بخشی از کالاهای قاچاقی که دستگاه‌های قضایی و نظارتی حکم‌های لازم برای تعیین سرنوشت آنها ( انهدام، عرضه در خارج کشور، فروش داخلی ) صادر نکرده بودند هم تعیین تکلیف شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۸ ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
بین محرومان تقسیم میکردین
محسن
۰۰:۳۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
باید مفسدین و دزدها رو طبق ان چه که خالق ما فرمود باهاش ون برخورد بشه حکم فقط حکم خدا
محسن
۰۰:۳۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
باید مفسدین و دزدها رو طبق ان چه که خالق ما فرمود باهاش ون برخورد بشه حکم فقط حکم خدا
امیر
۰۰:۰۷ ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
جدی چه خبره در کشور ؟؟

هر روز جاسوسی دستگیر میشه ؟؟

هر روز اختلاسی جدیرد و بیشتر از دفعه قبل ؟؟
ناشناس
۲۳:۵۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
الان بیش از 10 روز است که هر شب در شبکه های مختلف سیما خبر از پیدا شدن انبار کلاهای احتکار شده می دهند ...اما دریغ از یک مورد بر خورد قاطع....
ناشناس
۲۱:۵۱ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
اخباري به گوش مي رسد که ممکن است سهم ايران از درياي خزر با توجه به اوضاع تحريم ها عليه ايران و بنا به نياز ايران به حمايت هاي روسيه، قربانی معادلات سیاسی شود در این باره اطلاع رسانی کنید این موضوع حیثیتی و به تمامیت ارضی مربوط میشود(خبر مربوط به ماه ژوئیه 2018 و امضای سند جدید توسط پوتین)
بختیاری
۱۶:۲۱ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
آیا آتش زدن و نابود کردن این کالاها اسراف و سوختن سرمایه این کشور نیست به نظرم به یتیم خانه ها و بی سرپرستان و فقرا و دردمندان جامعه توزیع شوند نه سوزاندن و نابود کردن که اسراف و دود کردن ثروت‌های این ملت است
ناشناس
۲۱:۵۷ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
نه نسوزونین عوضش یه فقرا و نیازمندان بدید
بختیاری
۱۶:۱۷ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
چرا انهدام و آتش بزنید
به فقرا و ایتام و گرسنگان جامعه در این وضعیت بد اقتصادی بدهید
ناشناس
۲۰:۴۳ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
دلیل آتش زدن این است که فقرا به واسطه همین قاچاق است که فقیر شده اند
باید آتش زد تا ریشه فقر برچیده شود
ناشناس
۱۵:۱۶ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
چرا پراید ، ۴۰۵،پارس و خودرو های گرون ما ارزون به کشور های همسایه می فروشین
ناشناس
۲۱:۴۵ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
چون در مبادلات بین النللی مبنای محاسبه یک ارز پذیرفته شده جهانی مثل دلار هست
ناشناس
۱۵:۱۴ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
خدا خودش کمکمون کنه
ناشناس
۱۵:۱۱ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
دوره تعیین باید ها گذشته الان باید عملی شه ان شا الله
ناشناس
۱۵:۱۱ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
ما که بالاخره از نتیجه فهرست دریافت کنندگان ارز چیزی نفهمیدیم
ناشناس
۱۴:۱۴ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
خدا یا خودت به دادمون برس الهی امین
ناشناس
۱۴:۱۴ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
باید قاچاقچیان اعدام شوند
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
9 میلیارد پول کمی نیست
ناشناس
۱۳:۰۷ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
واقعا متاسفم دیگه حرفی برای گفتن ندارم
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
باید با متخلفان به شدت برخورد شه
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
اطراف کاخ نیاوران را نیز بررسی کنید
ناشناس
۱۲:۱۱ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
چرا هیچ خبری در مورد ۹ ملیارد دلار گمشده نمیدید؟
ناشناس
۱۱:۴۴ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
باید متخلفان مجازات شوند
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
هر دم از این باغ بری میرسد
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
قانون فقط برا فقراست.
ناشناس
۱۰:۱۷ ۱۹ مرداد ۱۳۹۷
اگه سپاه پاسداران درمبارزه بامفسدین اقتصادی ومحتکرین وارد عمل بشه امیدی بدرست شدن وضع وجودداره درغیراینصورت محاله که این کشور بوضع عادی برگرده. زنده باد سپاه پاسداران