به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب به افراد مشهوری پرداخته ایم که زمانی حرفه خبرنگاری را دنبال کرده اند.
رضا کیانیان
کیانیان قبل از ورود به سینما و شهرت یافتن در عرصه بازیگری یکی از خبرنگاران روزنامه اطلاعات در مشهد بود. وی به دلیل علاوه زیاد به خبرنگاری حتی پس از ورود به سینما هم دست از فعالیت های رسانه ای خود نکشید و در ادامه با مجله هایی مثل دنیای تصویر، فیلم و روزنامه های مختلف این کار را ادامه داد.
رسول صدرعاملی
صدر عاملی، فعالیت فرهنگی و اجتماعی خود را از 17 سالگی با عنوان خبرنگاری آغاز کرد، وی اصلیترین گزارشگر بینالمللی اخبار مربوط به اقامت امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو بود و در پرواز انقلاب تنها گزارش مستند تصویری و تنها مصاحبهٔ امام را ثبت کرد. وی دبیر سرویس حوادث و سرویس پارلمانی روزنامه اطلاعات هم بوده است.
فریدون جیرانی
جیرانی متولد 1330 در کاشمر است؛ او فعالیت کاری در مطبوعات را با سردبیری در مجله سینما در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد و اجرای برنامه تلویزیونی هفت از دیگر کارهای رسانه ای او به شمار می رود. فیلم های قرمز، شام آخر، صورتی، سالاد فصل، پارکوی، از جمله ساخته های او بوده است.
بهروز شعیبی
شعیبی یکی از کارگردان های جوان و پرکار در سال های اخیر است و در کارنامه کاری خود فیلم های پرفروشی چون دارکوب، سیانور، دهلیز و سریال گلشیفته را ثبت کرده است. او پیش از ورود به دنیای سینما و کارگردانی، گفتگو با هنرمندان را در نشریات محله تهران به عهده داشت.
شهید حسن باقری
اکثر مردم شهید باقری را به عنوان جوانترین فرماندهِ ایران در دوران جنگ ایران و عراق می شناسند، اما جالب است بدانید شهید حسن باقری خبرنگاری بود که به نابغه اطلاعاتی در دوران جنگ عراق علیه ایران تبدیل شد. وی در سال ۱۳۵۸ با ورود به روزنامه جمهوری اسلامی در سرویس فرهنگی و سیاسی فعالیت خبری خود را آغاز کرد. وی از طرف این روزنامه به عنوان خبرنگار، سفری به لبنان و اردن انجام داد تا گزارش تحلیلی جامعی از اوضاع نابسامان مسلمانان در آن منطقه تهیه کند.
باقری در دورانی که در جنگ حضور داشت بسیار از تجربیات خبرنگاری خود کمک گرفت و به جمعآوری اطلاعات، نقشهها و کالکهای عملیاتی و ضبط صدا در جبهههای ایران پرداخت و این اسناد را به گزارشهای سازمانیافته تبدیل کرد.
احمد توکلی
احمد توکلی یکی از سیاستمداران ایرانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس پیشینِ مرکز پژوهشهای مجلس و نماینده سابق مجلس شورای اسلامی است. وی بنیان گذار روزنامه هایی چون رسالت و فردا است، این دو روزنامه تجربهای متفاوت و جدی از روزنامهنگاری مستقل و نخبهگرایانه را به ظهور رساند.
بیژن نوباوه
نوباوه یکی از چهره های مطرح در عرصه خبر و رسانه است، علاوه بر آن نایب رئیس دوم کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم شورای اسلامی بود. وی از ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۹ دقیقاً همان روزی که فرودگاه مهرآباد توسط عراق بمباران شد وارد سازمان صدا و سیما شده و ۱ ماه بعد به عنوان خبرنگار اعزامی به جبهههای جنگ رفت. این خبرنگار فعال و قدیمی یکی از مجروحان شیمیایی جنگ است. همچنین در 8 سال دفاع مقدس در زمینهٔ خبرنگاری، تهیه مستندها و گزارشات بسیار فعال بود. وی علاوه بر خبرنگاری و نمایندگی مجلس، مدیر مسئولی روزنامه عصر ایرانیان را در کارنامه خود دارد.
منبع:جام جم
انتهای پیام/
ما باید عاشق کارمون باشیم
روزتون مبارک همکار گرامی