سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«رابرت ردفورد» از دنیای بازیگری خداحافظی کرد

«رابرت ردفورد» بازیگر و کارگردان کهنه‌کار آمریکایی اعلام کرد که پس از ۶۰ سال از دنیای بازیگری خداحافظی می‌کند.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ «رابرت ردفورد» بازیگر و کارگردان کهنه‌کار آمریکایی اعلام کرد که پس از ۶۰ سال از دنیای بازیگری خداحافظی می‌کند.

این بازیگر ۸۱ ساله گفت که پس از پایان بازی در فیلم «پیرمرد و اسلحه» از دنیای بازیگری کناره‌گیری می‌کند، اما فعالیت خود را در عرصه کارگردانی همچنان ادامه می‌دهد.

وی درباره تصمیم‌ خود توضیح داد: به این نتیجه رسیدم که باید از بازیگری کناره‌گیری کنم، چون از سن ۲۱ سالگی مشغول ایفای نقش هستم و فکر کردم دیگر کافی باشد.

«ردفورد» در سال ۲۰۱۶ اعلام کرده بود پس از بازی در دو فیلم دیگر بازنشسته می‌شود.

وی ابتدا در فیلم رمانتیک «ارواح ما در شب» در کنار «جین فوندا» مقابل دوربین رفت و فیلم کمدی جنایی «پیرمرد و اسلحه» که در آن در نقش یک تبهکار به نام «فارست تاکر» بازی کرده نیز پس از رونمایی در جشنواره فیلم تورنتو از ماه سپتامبر اکران می‌شود.

این سینماگر کهنه‌کار از سال ۱۹۶۰ در عرصه بازیگری فعال است، زمانی که کار خود را در چندین برنامه تلویزیونی آغاز کرد و سپس نقشی کوتاه در درامی به نام «تال استوری» به دست آورد. وی در این دهه به موفقیت خود ادامه داد و در فیلم‌هایی، چون «تعقیب» و «پابرهنه در پارک» نیز بازی کرد و پس از آن در فیلم «بوچ کسیدی و ساندنس کید» با «پل نیومن» همبازی شد.

وی در دومین همکاری خود با «نیومن» در سال ۱۹۷۳ در فیلم «نیش» بازی کرد که موفق‌ترین فیلم او در گیشه نام گرفت و برای این فیلم تنها نامزدی اسکار بازیگری خود را به دست آورد. «ردفورد» اولین فیلم خود را نیز به نام «مردم عادی» در سال ۱۹۸۰ کارگردانی کرد و برای این اثر اسکار کارگردانی گرفت.

از برخی دیگر از مهم‌ترین فیلم‌ها با بازی «رابرت ردفورد» می‌توان به «گتسبی بزرگ»، «تعقیب»، «جاسوس‌بازی»، «بروبیکر»، «این ملک متروک‌شده»، «پیشنهاد بی‌شرمانه»، «کفش‌های کتانی»، «آخرین قلعه»، «خروج از آفریقا»، «رودخانه‌ای از میانش می‌گذرد»، «نجوای اسب» و «هاوانا» اشاره کرد.

«ردفورد» در سال ۱۹۸۱ دانشگاه سینمایی «ساندنس» و چند سال بعد، جشنواره‌ای به همین نام را نیز تأسیس کرد و در سال ۲۰۰۲ جایزه اسکار افتخاری از آکادمی علوم و هنر‌های سینمایی اسکار دریافت کرد.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.