سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲ هزار تنی گوشت خاویار پرورشی در مازندران

پیش بینی می شود امسال تولید گوشت ماهیان خاویاری پرورشی مازندران به بیش از دو هزار تن افزایش یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران به فعالیت ۱۸ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در استان اشاره کرد و گفت: سالانه دو هزار و ۵۰۰تن گوشت ماهیان خاویاری و ۳۲ تن خاویار پرورشی در استان تولید می‌شود.

وی افزود: پیش بینی می‌شود امسال تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از دو هزار تن گوشت و دو هزار و ۵۰۰کیلوگرم خاویارپرورشی افزایش یابد.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه تولید ماهیان خاویاری می‌تواند نقش بسیار مهمی درارزآوری، اشتغال زایی و توسعه استان داشته باشد گفت :امسال محموله گوشت ماهی خاویاری پرورشی به کشور روسیه ارسال شد.

محمدزاده وی با اعلام اینکه مزرعه پرورش ماهیان خاویاری منطقه چپکرود استان یکی از بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری خاورمیانه است افزود: ظرفیت این مرکز سالانه بیش از دو هزار تن گوشت خاویار و ۳۰تن خاویار است.

وی وجود بندرصیادی، بازارماهی فروشان، چندین شرکت تعاونی صیادی پره، مراکزمختلف آبزی پروری و نیز صنایع وکارخانجات وصنایع شیلاتی ونیزمزارع پرورش ماهی خاویاری از ظرفیت‌های شیلاتی در استان بیان کرد.

انتهای پیام /ر

صادرات گوشت ماهی خاویاری پرورشی به روسیه

برچسب ها: شیلات ، صادرات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.