به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان سرتیپ پاسدار اسکندر مومنی جانشین فرمانده ناجا در دومین دوره مسابقات مهارتهای پلیسی، تجلی قرارگاه جهادی گفت: از رویکردهای اصلی نیروی انتظامی توجه به موضوع آموزش و ارتقای سطح آموزش است و به همین دلیل با تدبیر سردار فرمانده انتظامی، قرارگاه جهادی تربیت و آموزش در سال ۹۴ در نیروی انتظامی راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه آموزش های بدو خدمت، حین خدمت و یگانی و مهارت های جمعی و فردی در دستور کار قرار گرفت، افزود: تا قبل از این قرارگاه توجه بیشتر به آموزش های دانشی بود و به آموزش های مهارت محور کمتر توجه شده بود.
جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی تاکید کرد: با راه اندازی قرارگاه جدید آموزش این تغییر ایجاد شد که رویکرد دانش محور به مهارت محوری تغییر کند و عمده منابع و برنامه های اصلی به این امر اختصاص پیدا کند.
وی ادامه داد: بدین ترتیب در تمام متون دروس و طرح برنامه ها از آموزش های بدو خدمت، درجه داری، سربازی، دوره های تحصیلات تکمیلی و حین خدمت به سمت مهارت افزایی تغییر یافت که دو دوره ارزیابی و بازرسی میدانی از تمامی رده های نیروی انتظامی انجام شد.
مومنی بیان داشت: در سه دهه گذشته سابقه نداشت که در تمام ردهها ارزیابی ها تمام شمار باشد بدین معنا که اگر بررسی تیراندازی قرار بود انجام شود از تمام پرسنل و نه افراد دارای مهارت های بالا انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه در ابتدا نمرات دانشی از سطح بالاتری برخوردار بودند، گفت: در مرحله دوم با همان شاخص ها نمرات به شکل خوبی افزایش یافت.
مومنی تاکید کرد: آموزش در همه ماموریت ما بسیار تاثیر گذار است، افزایش مهارت و آموزش بر روی کار همه اقشار پلیس تاثیر خواهد داشت و منجر به ارتقای امنیت در کشور میشود.
وی افزود: در سال جاری کشفیات سلاح، مواد مخدر و قاچاق ما افزایش داشت، درگیریها افزایش و شهدا کمتر شد و همه اینها نشان می دهد توجه به آموزش موضوع فردی و داخلی نیروی انتظامی نیست بلکه در همه ماموریتهای نیروی انتظامی اثر گذار است.
جانشین فرمانده ناجا با اشاره به اینکه امروز در کشورمان با تلاش فرمانده کل قوا و تلاش همه نیروهای نظامی به ویژه نیروی انتظامی امنیت قابل قبولی داریم که بخش زیادی از این ارتقای امنیت مرهون قرارگاه جهادی است، تصریح کرد: ایران سال ۹۷ به حول و قوه الهی امن تر از ایران سال ۹۶ است و این روند ادامه خواهد داشت.
جانشین فرمانده ناجا گفت: در زمینه کالای قاچاق تمرکز بر باندهای بزرگ و کالاهای حجیم بود که ۵۰ درصد کشفیات افزایش یافت و این افزایش در پرونده های بیش از ۵۰۰ میلیون تومان بود.
وی افزود: در ارتباط با موضوع سکه، ارز و واردات کالاها با ارز دولتی که کالا وارد نشده و ارز در جای دیگری فروخته شده و یا کالاهایی که وارد و احتکار شده است به شکل مستمر در اکثر نقاط کشور نظارت دقیق داریم و انبارهای احتکار کشف شده است.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه اختلالگران در بازار سکه و ارز دستگیر و تحویل مقامات قضایی شدند، ابراز داشت: با پیگیری دولت و قوه قضاییه، نیروی انتظامی با تمام توان پای کار است افراد موثر در تخلفات اقتصادی را دستگیر و تحویل محکمه قضایی داده است و به این تخلفات رسیدگی میشود.
وی ادامه داد: مردم اطمینان داشته باشند اگر کسی ارز دولتی دریافت و کالا را وارد نکرده یا آن را احتکار و در بازار آزاد بفروشد با وی برخورد جدی میشود.
انتهای پیام/س