جانشین سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به بصیرت انقلابی جوانان و نوجوانان در سالهای ابتدایی انقلاب و در دوره دفاع مقدس گفت: بر اساس همین تفکر بود که 36 هزار دانشآموز شهید میشود و 500 هزار نفر در جنگ حضور دارد.
وی هر کدام از آنها را یک حسین فهمیده دانست و افزود: این چه تفکری بود که نوجوان 11 سال و 7 ماهه از منطقه محروم سیلاب کلوار که جاده و راه هم نداشت وارد جنگ شده و شهید میشود.
انصاری به اتاق فکر دشمن در دوره جنگ اشاره کرد و گفت: عملیات روانی و جنگ نرم دشمن مختص به امروز نیست بلکه آنها در همان دوره نقاط قوت ما را رصد میکردند.
این فرمانده و رزمنده 8 سال دفاع مقدس با بیان اینکه جنگ به فرموده امام کارخانه انسانسازی بود از دانشگاه در برهه کنونی به عنوان جبهه یاد کرد و گفت: در جنگ نرم کنونی با دشمن باید خروجی اثرگذار داشته ابشیم و ماحصل آن را در فضای حقیقی مشاهده کنیم.
جانشین سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان این که دغدغه رهبری در فضای مجازی بر کسی پوشیده نیست خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت نخبگان استانی در فضای مجازی برای مقابله با جنگ نرم دشمن استفاده کرد.
وی دستاوردها و موفقیتهای دفاع مقدس را مبتنی بر اعتماد به جوانان دانست و گفت: جوانانی مثل شهید باقری در دفاع مقدس طراحیهایی داشتند که مردان بزرگی همانند شهید صیاد شیرازی لب به تحسین آنها میگشایند که چگونه چنین جوانانی که آموزش هم ندیدهاند و درس نظامی نخواندهاند خوش میدرخشند.
انتهای پیام/غ