محمد کاروان مسجدی، فرمانده عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیان کرد: ساعت 10 و 38 دقیقه امروز، 15 مرداد ماه آتش گرفتن یک دستگاه خودرو 405 به سامانه 125 سازمان آتش نشانی گزارش شد.
وی در ادامه اظهار داشت: بلافاصله پس از دریافت گزارش حادثه فرماندهی عملیات 2 اکیپ از آتش نشانان به همراه 2 خودروی اطفاء حریق پیشرو و سنگین از ایستگاه مرکزی به محل حادثه واقع در ابتدای جاده شمس آباد، جایگاه پمپ بنزین جندی شاپور اعزام شدند و نسبت به مهار آتش اقدام کردند.
کاروان مسجدی با بیان اینکه این حادثه به علت اتصالی در سیستم برق کشی خودرو رخ داد و منجر به حریق شد افزود: با سرعت عمل آتش نشانان در کوتاه ترین زمان ممکن حریق کنترل و مهار گردید.
انتهای پیام/گ