وی درباره دستاوردهای اجرای طرح جامع مالیاتی، گفت: اجرای این طرح باعث شد که در حوزه دولت الکترونیکی در دو سال متوالی به عنوان سازمان و طرح برتر در بین کل طرحهای کشور معرفی شود، همچنین منجر به افزایش رضایت معدیان و همچنین شناسایی آنان شد و از سوی دیگر برای ما 20 هزار میلیارد تومان درآمد داشته است.
کرباسیان متذکر شد: از زمانی که طرح جامع مالیاتی آغاز شد، درآمد مالیاتی از 28 هزار میلیارد تومان به 96 هزار میلیارد تومان و تقریبا 4 برابر رسیده است.
وزیر اقتصاد و امور دارایی درباره بخشی از سوال مبنی بر اینکه چرا در این طرح از مشاوران خارجی استفاده میشود، گفت: ما حدود یک سال است که پیمانکار خارجی نداریم و باعث افتخار است که تمام اقدامات مربوط به این طرح به دست متخصصان داخلی انجام میشود و ما به نیروهای داخلی متکی شدهایم و از طریق آنان کار را دنبال میکنیم و پیش میبریم.
وی افزود: در سال 89 و 90 قراردادهایی با این پیمانکاران خارجی منعقد شده بود که در زمان تحریمها مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد و به همین دلیل به سمت نیروهای داخلی رفتیم و با پیمانکار خارجی خلع ید کردیم.
کرباسیان ادامه داد: همچنین ما جلساتی را با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتهایم چراکه بر اساس برنامه ششم توسعه این وزارتخانه مسئول نظارت بر این کار شده است و خوشبختانه اقدامات خوبی هم در این زمینه صورت گرفته است.
وزیر اقتصاد و امور دارایی تأکید کرد: ما امروز میتوانیم عملیات کنترل حسابرسی متقابل را هم انجام دهیم و تلاشمان بر این است که بتوانیم بیش از پیش از این ظرفیت بهره بگیریم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی اظهارنامهها الکترونیکی مبادله میشود و هیچ اظهارنامه کاغذی نداریم، تصریح کرد: پروسه انجام این طرح در حال انجام و پیشرفت و تحول است و ما به دنبال آن هستیم که بتوانیم این سیستم را موبایل محور کنیم.
انتهای پیام/