به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ؛محمد نوری معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: پژوهشگاه ملی ژنتیک فعالیتهای خود را در سه سرشاخه کلی یعنی در علوم پزشکی، کشاورزی و علوم زیستی دنبال میکند. در این پژوهشگاه درخصوص بیماریهای ژنتیکی و سرطان که یکی از ماموریتهای دانشگاههای علوم پزشکی منطقه 4 آمایشی کشور است، تحقیقات مختلفی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه تفاهمنامه همکاری میان دانشکده علوم پزشکی آبادان و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک برای مدت پنج سال منعقد شده است، افزود: تحقیقات در زمینه رفع مخاطرات گیاهی، کنترل ریزگردها و آلایندههای خاک، وجود پوشش مناسب در منطقه و متابولیسمهای دارویی خاص قابل استخراج از گیاهان منطقه از جمله مواردی هستند که برای همکاری در این تفاهمنامه در نظر گرفته شدهاند.
معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: با توجه به اینکه دانشکده در منطقه آزاد قرار دارد و امکان تردد از کشور عراق بدون نیاز به روادید در آبادان فراهم است، مساله دیگری که در جلسات ما دنبال شد راهاندازی آزمایشگاه ژنتیک متناسب با زیرساختهای منطقه بود تا کمک کنیم درمان بیماریهای خاص در منطقه آسانتر انجام شود .
نوری افزود: با توجه به اینکه پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک یک مرجع در دانش ژنتیک محسوب میشود و کسانی که در این پژوهشگاه مشغول فعالیت هستند اغلب افراد برجسته جهان اسلام هستند و یک گنجینه دانشی در این پژوهشگاه جمعآوری شده است، امضاء این تفاهمنامه برای ما از اهمیت خاصی برخوردار بود.
انتهای پیام/ د