وی در ادامه تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور اعلام آمادگی میکند در صورتی که هر یک از معلولان ضایعه نخاعی که تا امروز تحت پوشش بهزیستی نبودهاند، آنها را تحت پوشش قرار دهد و خدمات توانبخشی مورد نیاز را به این افراد ارائه کند.
رئیس سازمان بهزیستی کشوریادآور شد: از مجموع افراد دارای معلولیت ضایعه نخاعی حدود 2 هزار و 800 نفر در شهر تهران زندگی میکنند و با توجه به جمعیت ضایعه نخاعی حاضر در پایتخت، تعداد مراکز ارائه خدمات توانبخشی را افزایش میدهیم.
بیشتر بخوانید: ارائه خدمات جامع به معلولان در مراکز توانبخشی
محسنی بندپی همچنین اضافه کرد: افراد سالم نمیتوانند شرایط معلولان ضایعه نخاعی را به خوبی درک کنند، به همین منظور با هماهنگی معاونت توانبخشی سازمان بهزیستی کشور مراکز ارائه خدمات توانبخشی را با امکانات استاندارد و با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی میکنیم.
وی تاکید کرد: هدف عمده و اولویت نخست سازمان بهزیستی کشور جلوگیری و پیشگیری از افزایش تعداد معلولان و همچنین پیشگیری از معلولیت زایی و در وهله دوم ارائه خدمات با کیفیت و استاندارد به معلولان است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامهتصریح کرد: بهزیستی در حال حاضر با موسسات متعددی به تبادل تجربیات در حوزه توانبخشی میپردازد و با تبادل اطلاعات با کشورهایی چون آلمان و سوئد در جهت ارتقاء دانش و کیفیت خدمات توانبخشی قدم برمی دارد.
وی یادآور شد: حمایت از سازمانهای مردم نهاد و موسسات مردمی فعال در حوزه توانبخشی اقدام دیگری است که سازمان بهزیستی در دستور کار خود قرار داده است و از این مجموعهها که در قالب شرکای اجتماعی به صورت کاملا دلسوزانه در بخش خصوصی فعالیت میکنند، قدردانی میشود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: به حداقل رساندن رنج و درد و مشکلات معلولان ضایعه نخاعی برای سازمان بهزیستی کشور و به ویژه برای حوزه توانبخشی این سازمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و امیدواریم بتوانیم در تحقق این هدف ارزشمند عملکرد موفقی را داشته باشیم.
انتهای پیام/