وی ابراز امیدواری کرد: با هماهنگی و همکاری ایجاد شده بین دو کشور ، در آینده نزدیک شاهد سرمایه گذاری بخش خصوصی افغانستان برای پایانه صادراتی لجستیکی در چابهار باشیم.
راستاد تاکید کرد: بندر چابهار می تواند به عنوان حلقه واسط بسیار مناسب در زمینه مایحتاج محموله های مورد نیاز کشور افغانستان نقش آفرینی کند.
در این نشست محمد حمید طهماسی؛ وزیر حمل و نقل و هوانوردی افغانستان، با ابراز علاقه مندی و استقبال دولت این کشور برای استفاده حداکثری از امکانات و فرصت های تجاری فراهم شده در بندر چابهار ، گفت: دولت افغانستان به دنبال بهبود و توسعه روابط تجاری و اقتصادی با ایران است و در این راستا به بندر چابهار توجه ویژه داشته است.
وزیر حمل و نقل و هوانوردی افغانستان « تخفیفات و مشوق های ارائه شده در بندر چابهار » را بسیار راهگشا در توسعه همکاری های بندری و دریایی بین دو کشور دانست و از تشکیل شرکت کشتیرانی برای تقویت فعالیت های دریایی در ایران خبر داد.
جابر انصار؛ رایزن بازرگانی سفارت افغانستان در ایران نیز با قدر دانی از تمهیدات جمهوری اسلامی ایران در پروژه ترانزیت گندم به خاک افغانستان ، مشوق های ارائه شده در بندر چابهار را برای فعالان تجاری قابل لمس و محسوس دانست.
انتهای پیام/