وی افزود: اکنون بازرگانی سه هزار تن کاغذ در نوشهر وارد کرده؛ اما به او ارز مبادله نمیدهند تا این بار ترخیص شود. چندین کارخانه کاغذ هم در چین به دلیل مسائل محیط زیستی تعطیل شده است و آن هم مزید بر علت شده تا کاغذ در کشور ما کم شود و هر روز شمارگان روزنامه ها کاهش یابد.
حیدری تصریح کرد: تنها کارخانه صنایع چوب ایران هم کاغذ خود را فقط به یک روزنامه پیش فروش کرده است. تمام اینها باعث شده تا بسیاری از روزنامهها در سکوت خبری تعطیل شوند. اکنون روزنامه ما هم کاغذ زیادی در انبار ندارد و تا ده روز دیگر بیشتر نمیتوانیم ادامه دهیم.
دبیر انجمن صنفی مدیران رسانه تاکید کرد: متاسفانه دولت فعلی هیچ سیاست روشنی برای رسانههای مکتوب نداشته و ندارد. از روز اول هم روی فضای مجازی برنامه ریزی و روزنامههای خصوصی را در مقابل رسانههای دیگر خلع سلاح کرد.
حیدری در پایان تصریح کرد: هر سه ماه یک بار باید روزنامهها از طرف دولت یارانه بگیرند. نه تنها از میزان این یارانه کاسته شده؛ مدتی است که آن را دریافت نکردهایم و با این روند رسانههای مکتوب کم کم به اجبار با تعطیلی مواجه خواهند شد.
گفتنی است؛ این روزها بعد از نوسانات ارزی اخبار بسیاری راجع به گرانی کاغذ و احتکار آن می شنویم. این تغییرات ارزی بر مطبوعات هم تاثیر بسزایی داشته است. مشکلات مالی روزنامههای بخش خصوصی و به ویژه بحران کاغذ، روزنامهها را یکی پس از دیگری با مشکلات جدی مواجه کرده تا جایی که برخی از آنها را به تعطیلی کشانده است.
چند وقت پیش هم امیر عباس نخعی، سردبیر روزنامه «همبستگی» از تعطیلی این روزنامه خبر داد و نوشت: تجربهای دیگر در همبستگی به پایان رسید. مرگ خاموش مطبوعات را همه نظاره میکنند. اعضای حزب هم نظارهگران خاموش این تعطیلی بودند. دیگر گفتن ندارد، همه میدانند که مطبوعات حال و روز خوبی ندارند؛ اما کسی کاری نمیکند و شاید هم کسی نمیتواند کاری انجام دهد. مگر حال نشریات کاغذی را میتوان از حال اقتصاد کشور جدا کرد؟!
انتهای پیام/