وی افزود : در خصوص نیروگاههای تجدیدپذیر چندین مجوز احداث توسط ساتبا صادر شده و در حال انجام مراحل اجرایی می باشد و در زمینه تولید برق از مولدهای خورشیدی خانگی نیز با توجه به استقبال انجام شده توسط مردم حدود ۷ مولد خورشیدی با ظرفیت حدود ۷۰ کیلووات نصب شده است و سایر موارد نیز عقد قرارداد گردیده و به تدریج در حال اجرا می باشد .
حسنی اضافه کرد : برای حمایت از افرادی که انشعاب برق دارند به اندازه انشعاب خود تا سقف یکصد کیلووات می توانند نسبت به نصب سیستم خورشیدی اقدام کنند.
وی ادامه داد ۵۵۰ کیلووات قرارداد تولید انرژی خورشیدی داریم و در حال حاضر ۵۳ کیلووات در مرحله بهره برداری قرار دارد.
حسنی با اشاره به فعالیت های این دفتر در جهت ارائه پروژه های تحقیقاتی به مراکز علمی و دانشگاهی گفت: برای استفاده و بهره گیری از یافته های جدید علمی در بخش های مختلف شرکت توزیع نیروی برق در سال ۹۷ قریب به ۶۰ پیشنهاد تحقیقاتی با عناوین اولویت جهت بررسی و داوری به شرکت توانیر ارسال شده است.
ساسان حسنی گفت: امسال نیز ۱۹ پروژه تحقیقاتی اولویت دار شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی مورد پذیرش قرار گرفته که این رقم در بین شرکت توزیع برق در کشور از بالاترین اولویت تحقیقاتی بشمار می آید.
حسنی با بیان اینکه کمیته تحقیقات در شرکت توزیع برق استان بالاترین مرجع برای تصمیم گیری در زمینه پروژه های تحقیقاتی است یاد آور شد: میزان جذب پروژه های تحقیقاتی در یکسال گذشته در مقایسه با سال ۹۵ از چهار برابر افزایش برخوردار است.
مدیر دفتر تحقیقات و مجری طرحهای تولید پراکنده و انرژی نو با اشاره به انجام عملیات دو پروژه تحقیقاتی که برای اولین بار در کشور به مرحله اجرا در آمده است گفت: در سال گذشته دو پروژه داشتیم که یکی ساخت دستگاه تشخیص انشعاب غیر مجاز است که مراحل ساخت و آزمایش خود را طی نموده و دومین نیز اختراع روغن ترانس بر پایه پلی استر است.
حسنی با عنوان اینکه این روغن زیانی برای محیط زیست نداشته و زود تجزیه می شود، یادآور شد: کلیه مراحل تست این پروژه با موفقیت در آزمایشگاههای مرجع وزارت نیرو انجام شده و در حال حاضر آزمایش عملی در چند نمونه ترانس توزیع می باشد .
وی توسعه و تعمیم انرژی های نو در منطقه را از جمله برنامه های در دست اقدام شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی توصیف کرد.
انتهای پیام/ح