سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تهیه رولت خرما و گردو/ طرز تهیه رولت خرما

اگر به دنبال تهیه خوشمزه ترین و لذیذترین رولت هستید، در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان طرز تهیه رولت خرما و گردو را از دست ندهید. با این طرز تهیه رولت خرما شما بهترین میان وعده را تهیه خواهید کرد.

رولت خرما و گردو از بهترین و مقوی ترین رولت ها است. این رولت علاوه بر مقوی بودن بسیار خوشمزه نیز بوده و می تواند به عنوان یک میان وعده لذیذ میل شود. اما در این بین عده ای نیز از رولت خرما و گردو در پذیرایی مراسم های مذهبی یا عزاداری شان استفاده می کنند. امروزه اهمیت پذیرایی در مراسم های عزاداری نیز مانند مراسم های عروسی شده است و عده زیادی به دنبال اینند که به بهترین شکل مراسم سوگواری شان را برگزار کنند. به همین خاطر ما بر آن شدیم تا در این خبر طرز تهیه رولت خرما و گردو را به صورت کامل به شما آموزش دهیم. در ادامه با باشگاه خبرنگاران جوان همراه شده و تمامی نکات مربوط به تهیه رولت خرما را بیاموزید.

طرز تهیه رولت خرما و گردو برای مجالس و یا یک عصرانه دلچسب

پیش از هر چیزی برای درست کردن رولت خرما و گردو لازم است که مواد اولیه مورد نیاز آن را تهیه و آماده کنید.

مواد لازم در طرز تهیه رولت خرما

  • خرما:  دو کیلو
  • روغن سه قاشق مربا خوری
  • دارچین: به مقدار دلخواه
  • زنجبیل : به مقدار دلخواه
  • آرد: سه پیمانه
  • گردو: به مقدار لازم
  • پودر نارگیل: به مقدار دلخواه

حتما بخوانید: طرز تهیه رولت کیک خانگی خوشمزه



هم چنین بخوانید:روش تهیه رولت فندق و عسل


مراحل آموزشی طرز تهیه رولت خرما و گردو

  • مرحله اول: هسته تمامی خرماها را جدا کنید.
  • مرحله دوم: تمامی خرماها را یک بار چرخ کنید.
  • مرحله سوم:  یک ظرف انتخاب کرده و درون آن روغن را ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید.
  • مرحله چهارم در طرز تهیه رولت خرما و گردو: تمامی خرمای چرخ شده را درون روغن ریخته و یکم حرارت دهید.

نکته!

حرارت زیر خرما زیاد نباشد چرا که خرما به راحتی و خیلی سریع خشک می شود.

  • مرحله پنجم:  در این مرحله از طرز تهیه رولت خرما و گردو نوبت به اضافه کردن زنجبیل و دارچین می رسد.

نکته!

مقدار دارچین و زنجبیل کاملا سلیقه ای و بر اساس ذائقه است.

  • مرحله ششم: در این قسمت پخت رولت خرما آرد را الک کرده و سپس آن را تفت دهید.

نکته!

آرد را بر روی حرارت کم تفت دهید و از این که ممکن است بسوزد، نیز جلوگیری به عمل آورید و نگذارید آرد سیاه شود.


حتما بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای خرما



هم چنین بخوانید: طرز تهیه پای خرما و بادام 


  • مرحله هفتم: به آرد در حال تفت مقدار کمی روغن بزنید . پی در پی آن را هم بزنید.
  • مرحله هشتم طرز تهیه رولت خرما و گردو : پس این که آرد را به خوبی همانند حلوای نذری تفت دادید می توانید  مواد را برای رول کردن آماده کنید.

نحوه رول کردن و انجام مراحل پایانی طرز تهیه رولت خرما و گردو

  • کف سینی کیسه فریزر پهن کرده و آن را با روغن چرب کنید.
  • مایه خرما و دارچین را روی سینی بریزید و آن را با قاشق صاف کنید.
  • مقداری از آرد تفت داده شده را نیز روی خرما ها بریزید.
  • از گردو و پسته برای پوشش مواد استفاده کنید.
  • در این مرحله باید رول کنید تا رولت خرمای شما شکل بگیرد. این کار با کیسه فریزر زیر مواد امکان پذیر است.
  • پس از رول کردن به مدت چهار تا پنج ساعت مواد را داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد رولت های خرمایی را از یخچال خارج و آن ها را برش دهید.
  • جهت تزئین رولت خرما و گردو می توان از کنجد، پور پسته و نارگیل و... استفاده کرد.

امیدواریم با طرز تهیه رولت خرما و گردو به خوبی آشنا شده و بتوانید خوشمزه ترین رولت خرمایی را تهیه و نوش جان کنید.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۵۴ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب