وی با بیان اینکه در راستای برگزاری هر چه بهتر این کنگره؛ کامیاران یکی از شهرستان های نمونه در برگزاری پیش کنگره ها است، افزود: بزرگترین مشکل در این زمینه ضعف اطلاع رسانی و نبود کمیته روابط عمومی در میان کمیته های شهرستانی کنگره است.
لطفی یادآور شد: برگزاری چند پیش کنگره، برگزاری یادواره شهدا از سوی ادارات، دیدار و سرکشی از خانواده شهدا با حضور مدیران استانی و شهرستانی به مناسبت های مختلف، ویزیت رایگان مردم روستاها بخشی از اقدامات انجام شده در راستای برگزاری این کنگره است.
وی به فعالیت 10 اکیپ پنج نفره برای کامل کردن کتاب ها در شهرستان اشاره کرد و گفت: تامین اعتبار لازم برای این منظور بر عهده شهرستان نیست و تمام اعتبارات آن در استان تامین می شود.
وی با بیان اینکه تنها هزینه ای که شهرستان در راستای برگزاری این کنگره بزرگ انجام می دهد فراهم کردن خودرو برای این 10 اکیپ است، افزود: اعضای این اکیپ ها آموزش های لازم را دیده و کارت نیز برای آنها صادر شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کامیاران تاکید کرد: برای مستند سازی و جمع آوری اطلاعات مربوط به نگارش هر کتاب شامل مصاحبه با خانواده، دوستان و همرزمان شهید، 13 ساعت زمان لازم است.
وی با اشاره به اینکه شهرستان کامیاران 412 شهید تقدیم نظام اسلامی کرده است، یادآور شد: در نگارش این کتاب ها در مرحله اول به زندگینامه و خاطرات شهدای جبهه و جنگ و در مرحله بعدی به شهدای مردمی پرداخته شده است.
لطفی با بیان اینکه فعالیت تمام کمیته ها در شهرستان به نوشتن این کتاب ها ختم می شود، اضافه کرد: برای رسیدن به تمام اهداف این کنگره باید تمام دستگاه و ادارات استان و شهرستان ها به برگزاری آن کمک کنند.
پنج نفر از خبرنگاران و نویسندگان شهرستان کامیاران برای ثبت خاطرات و زندگینامه شهدا دوره های لازم را دیده و در انجام این کار مشارکت دارند.
کامیاران با 102 هزار نفر جمعیت، 40 آزاده، 578 جانباز سرافراز و 412 شهید تقدیم نظام اسلامی کرده است.
انتهای پیام/ز
منبع: ایرنا