محققان برای بررسی عملکرد این گیاه مدلهایی را بر اساس عواملی مانند تراکم علف دریایی، فعالیت فتوسنتز، عمق آب، جریانهای آبی و سایر عوامل ساختند.
بر اساس نتایج به دست آمده از این مدل سازی ها، علف دریایی قادر نیست برای مدت طولانی از سایر گونهها در برابر اسیدی شدن اب محافظت کند، با وجود این در کوتاه مدت مزایای بسیاری را دارد و در طول روز با انجام فتوسنتز بخشی از دی اکسید کربن آب را در محل زندگی خود مصرف میکند که این امر موجب کاهش اسید موجود در آب میشود.
بیشتر بخوانید:آب خلیجفارس اسیدی شده است !
این کاهش در میزان اسیدی بودن آب حتی در بازههای زمانی کوتاه در طول روز امکان تولید پوستههای کلسیمی را برای ارگانیسمهای آبزی فراهم میکند.
به اعتقاد محققان با وجود این که بهترین راه جلوگیری از اسیدی شدن آب اقیانوسها کاهش میزان دی اکسید کربن آزاد شده در اتمسفر است، وجود علف دریایی نیز میتواند در این زمینه موثر واقع شود.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/