قاسم باقری با اشاره به تلاش های شبانه روزی مسئولان برای پيگيريمطالبات به حق رانندگان ادامه داد: با دستور رياست سازمان، بازرسی ازتمام استان های كشور و نظارت بر روند رسيدگی به شكايات، نظارت بر حسن اجرای قوانين در شركت های حمل ونقل و تبادل نظر با مديران و فعالان اين بخش در دستور كار قرار دارد.
وی با تاكيد بر هوشياری فعالان عرصه حمل ونقل كشور برای خنثی كردن توطئه های دشمن ادامه داد: سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ایكشور به عنوان حامی واقعی راننده وبرای حل مشكلات آنها به ميدان آمده است .
باقری با اشاره به ارتباطات نزديك و موثر تشكل هاي صنفی حوزه حمل ونقل بار و مسافر با سازمان حمل ونقل جاده ای كشور گفت: انجمن ها بايد درراستای تحقق منافع جمعی رانندگان فعاليت كنند.
وی با تشريح وضعيت سخت رانندگان و فشارهای اقتصادی كه اين قشر متحمل می شوند، افزود: تضييع حقوق رانندگان در اين شرايط ظلم است.
بازرس ويژه سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای كشور با تاكيد بر اينكه روابط نبايد جای ضوابط را بگيرد، تصریح کرد: حامی راننده بودن و حساسيت در رابطه با تخلفات بايد مستمر باشد.
وی ابراز اميدواری كرد : دغدغه های رانندگان در حوزه های ديگر مانند قطعات و لاستيك توسط دستگاه های مربوطه در آينده نزديك حل شود.
مديركل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان نيز دراين جلسه اظهار كرد: با ارتباط نزديك و تعامل همه جانبه با انجمن هاي صنفي رانندگان توانستيم مطالبات اين عزيزان در حوزه اختيارات قانونی اين سازمان را تا حدود زيادی برطرف كنيم.
مهدی خضری ادامه داد: روند رسيدگی به شكايات و تشديد نظارت ها رضايت رانندگان را به دنبال داشته است.
وی با اشاره به اهم دغدغه های امروز رانندگان گفت: افزايش زياد قيمت قطعات، تعميرات و لاستيك فشار اقتصادی مضاعفی را به رانندگان تحميل كرده است.
در ادامه جلسه نظرات كارشناسان در حوزه های مختلف كالا و مسافر مورود بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/م