سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان؛

سیستان و بلوچستان قطب پرورش شتر درکشور

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان نیمی از جمعیت شتر در کشور را دارا است به همین دلیل قطب پرورش این دام در ایران محسوب می‌شود.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، حسین سرابندی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان نیمی از جمعیت شتر در کشور را دارا است به همین دلیل این استان در پرورش شتر رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده و قطب پرورش این دام در ایران محسوب می‌شود.

حسین سرابندی  اظهار داشت: در حال حاضر ۷۵ هزار نفر در این استان نگهداری می‌شود که از این تعداد ۵۰ درصد مولد و مابقی گوشتی هستند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ۵ واحد پرواربندی صنعتی شتر با ظرفیت ۷۸۰ نفر در هر دوره، ۵۳ مرکز پرورش شتر شیری روستایی با ظرفیت ۹۰۹ نفر شتر در هر دوره و ۱۳ واحد پروار بندی شتر کوچک روستایی با ظرفیت ۲۳۷ نفر در هر دوره در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: در راستای اجرای سند توسعه پرورش شتر و با هدف ساماندهی، هویت دار کردن و اجرای برنامه اصلاح نژاد شتر و کنترل قاچاق بیش از ۳۸ هزارنفر شتربومی استان با تخصیص بیش از ۵ میلیارد ریال اعتبار پلاک کوبی شده است.

وی بیان کرد: در راستای سند توسعه پرورش شتر تاکنون اقدامات زیادی انجام شده که می‌توان به هویت دار کردن شتر، ایجاد جایگاه بهداشتی سنتی در مناطق مستعد، ایجاد واحد‌های بهداشتی صحرایی و احداث مراکز جمع آوری و فرآوری شیر شتر اشاره کرد.

وی گفت: در مناطق مستعد شامل شهرستان‌های دلگان، ایرانشهر، زاهدان، نیمروز و میرجاوه ۱۱ جایگاه بهداشتی سنتی با اعتبار بالغ بر ۷ میلیارد تومان دیده شده است.

وی در مورد مراکز جمع آوری و فرآوری شیرشتر در سیستان و بلوچستان گفت: قرار است که ۴۰ مرکز جمع آوری و فرآوری شیر شتر در مناطق پرورشی ساخته شود که از این تعداد ۸ مرکز در حال احداث است.

سرابندی تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۳۳۰ تن گوشت شتر در استان تولید شد همچنین از ابتدای سال ۳ هزار و ۸۶۰ نفر شتر بومی سیستان و بلوچستان به صورت زنده به استان‌های یزد، اصفهان، قم و تهران حمل شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: اظهار کرد: بزرگترین نیاز گوشت شتر در کشور از این استان وارد بازار می‌شود.

انتهای پیام/ع

سیستان و بلوچستان رتبه نخشت پرورش شتر درکشور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.