سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های علمی؛

شام نخورید، چاق می‌شوید! /خطری هولناک در کمین مصرف‌کنندگان رب کارخانه‌ای/ روش ارزان برای درمان جوش/ بیداری در این ساعت شب خبر از بیماری می‌دهد

این روزها به دلیل اینکه پزشکان توصیه به لاغری می‌کنند و از مضرات چاقی بسیار گفته‌اند، بسیاری افراد در تکاپو لاغری هستند و راه‌های مختلفی را امتحان می‌کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.

چگونه عشق مردی را نسبت به خود بدانیم ؟

روانشناسان دریاقتند که اگر تمایل دارید بفهمید مردی عاشق شماست یا خیر باید به حرکات او توجه کنید، جالب است بدانید مردی که عاشق‌تان است شما را مجبور به کاری که دوست ندارید نمی‌کند؛ به دقت به حرف شما گوش می‌دهد، به شما امکان رشد می‌دهد، نگران‌تان می‌شود، پیام می‌دهد و در تمام لحظات می‌توانید به او تکیه کنید و می‌دانید همیشه در کنارتان است، خط قرمزهایی دارد که  در هنگام آشنایی از آن خط قرمزها عبور نمی‌کند، در طول روز به فکر شماست، از شما حمایت‌ مالی، فکری و عاطفی می‌کند.

کند ذهنی در کمین مصرف کنندگان رب کارخانه ای

رب ماده‌ غذایی است که در بسیاری از غذاها کاربرد دارد و در تمام خانه‌ها یافت می‌شود؛ در زمان‌های قدیم افراد با تهیه گوجه خودشان رب را درست می‌کردند و در کوزه‌هایی در زیرزمین خانه آن را نگهداری و مدت‌ها از این ماده استفاده می‌کردند، اما جالب است بدانید که رب‌های  صنعتی به دلیل وجود استات سدیم مضر است و اگرآن را به رب اضافه نکنند کپک می‌زند، این ماده باعث کندی ذهن و مسمومیت در بدن می‌شود.

بیداری در هر ساعت شب نشان از چه بیماری است؟

بسیاری افراد زمانی که به خواب می‌روند به طور ناگهانی از خواب بیدار می‌شوند و مدتی به خواب نمی‌روند، این خواب نامنظم باعث آزار فرد و موجب می شود  برخی در طول روز احساس خستگی کنند؛ پزشکان معتقد هستند خواب نامنظم علت‌های مختلفی دارد، اگر بین ساعت 21 تا 22 شب از خواب بیدار می‌شوید مشکل تیروئید دارید، بیدار شدن در ساعت 23 تا 1 شب نشان دهنده مشکل در کیسه صفرا است، اگر ساعت 1 تا 3 صبح بیدار می‌شوید ریه‌هایتان دچار اختلال است و بیداری در بین ساعت 5 تا 7 صبح خبر از مشکل در روده بزرگ می‌دهد.

خطری که با شام نخوردن سراغتان می آید

این روزها به دلیل اینکه پزشکان توصیه به لاغری می‌کنند و از مضرات چاقی بسیار گفته‌اند، بسیاری افراد در تکاپو لاغری هستند و راه‌های مختلفی را امتحان می‌کنند، لذا برخی وعده غذایی شام را حذف می‌کنند، خوب است بدانید اگر گرسنه بخوابید خواب‌تان سخت‌تر می‌شود و به مشکل اضافه وزن مبتلا خواهید شد و  عضلات خود را از دست می‌دهید،همچنین  روز بعد انرژی کمتری خواهید داشت، دیرتر لاغر می‌شوید. 

 

با شروع سن بلوغ، صورت بسیاری نوجوانان جوش می‌زند که این جوش‌ها باعث آزار افراد می شود،  راه‌های مختلفی برای درمان جوش‌ها وجود دارد اما برخی افراد با امتحان بسیاری روش های درمانی ضدجوش به نتیجه نمی رسند.

یخ درمانی یکی از بهترین راه‌ها برای مبارزه با آکنه و جوش است؛ صورت را بشوئید، دور یخ دستمال بپیچید و به مدت 3 الی 5 دقیقه آن را روی جوش‌ قرار دهید و با انجام این کار جوش‌ها درمان و جای آن‌ها کمتر خواهد شد.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۳۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
تا جای که میتوانید رب کم مصرف کنید
ناشناس
۱۱:۴۹ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
یادش بخیر که پدر بزگهای ما در ییلاقات زندگی میکردند
ebrahimi
۱۰:۵۹ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
باسلام .گزارشتون بسیارمفیدوواقعی بود.ممنون ازتون وسایت خوبتون!
ناشناس
۰۱:۵۷ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
کپک زدن رب بخاطر استفاده از قاشق های کثیف و چرب هست
lمنصف باش
۲۱:۴۳ ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
بنده به مدت بیست سال مدیر کنترل کیفیت و مسول فنی یک واحد مطرح غذایی هستم.تمامی برندهای مطرح وشرکت های دارای گواهی نامه استاندارد و بهداشت کنترل میشن تعداد متقلبین واقعا محدودن .در ازمونهای استانذارد کنترل سموم و مواد افزودنی کنترل میشه و به شدت با خاطیان برخورد میشه .میدونید نگهداری رب تو کوزه با اون هم الودگی یعنی چی؟؟؟
ناشناس
۱۹:۲۵ ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
من شنیدم توی کارخانه بالودر کوجه را توی دستگاه می ریزن وبرای سود بیشتر چیزهای دیگه هم می ریزن
ناشناس
۱۶:۳۴ ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
در روایات آمده ناهار نخورید ولی شام را حتما بخورید.
حسین
۱۶:۲۳ ۱۰ مرداد ۱۳۹۷
مطلبی که در مورد رب کارخانه ای نوشته اید اشتباه است در رب کارخانه بجز نمک مجاز به افزودن هیچ ماده ای نیستیم و رب در اثر پروسه حرارتی چه قبل از دربندی قوطی و چه پس از ان کاملا استریل می شود و اگر شرکت سازنده استاندارد غلظت رب را رعایت کند محتوی قوطی حتی پس از باز شدن درب قوطی در یخچال کپک نخواهد زد و نیازی به افزودن مواد ضد کپک نخواهد بود
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۱ مرداد ۱۳۹۷
ببخشیدا من خودم بارهاپیش اومده برام که بعدازبازکردن درقوطی رب کارخانه باوجوداینکه خیلی هم ازلحاظ نزدن مجددقاشق روغنی وغذایی به قوطی رعایت کرده وحتی روی درش هم دستمال تمیز خشک گذاشتم خلاصه بارعایت تمام نکات لازم برای اینکه قوطی بازشده کپک نزنه:ولی بازم بعدازمدتی رب رویش کپک زده ومن نتونسته ام تاتهش ازش استفاده کنم.نه یکبارهمیشه..!