سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل بحران استانداری مرکزی اعلام کرد؛

کاهش ۵۰درصدی تلفات آنفلوآنزای پرندگان در مرکزی طی سال گذشته

مدیرکل بحران استانداری مرکزی گفت: طی سال ۹۶ تلفات ناشی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در واحدهای طیور استان مرکزی نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛حمید غیاثی مدیرکل بحران استانداری مرکزی عصر سه شنبه در جلسه مشترک ستاد پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شهرستان خمین و گلپایگان در محل فرمانداری خمین، اظهار کرد: پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای پرندگان مهمترین اقدام راهبردی و بسترساز صیانت از سرمایه عظیم صنعت طیور است.

وی با اشاره به اینکه صنعت دام و طیور ۱۰ تا ۱۵ درصد اقتصاد کشور را در بردارد، افزود: این صنعت علاوه بر یک منبع امرار معاش و اشتغال جمعیت بسیاری از جامعه و امنیت غذایی به عنوان یک سرمایه عظیم در کشور نیازمند صیانت و حفاظت است.

غیاثی تصریح کرد: چهار اصل پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی در مدیریت بحران مد نظر قرار دارد و بر اساس اصل پیشگیری باید آنفلوآنزای پرندگان تحت کنترل قرار گیرد، چرا که هرساله نباید برای مقابله با این بیماری و خسارت های جبران ناپذیر آن مورد آزمون و خطا قرار گیریم.

مدیر کل بحران استانداری مرکزی ادامه داد: اگرچه در سال های گذشته آنفلوآنزای پرندگان از طریق مهاجرت پرندگان شیوع و بروز می کرده و براین اساس می توان گفت تالاب میقان اراک بیشترین میزان درگیری و شیوع این بیماری را داشته، اما باید اذعان داشت امروزه انتقال مکانیکی عامل شیوع این بیماری است.

وی با بیان اینکه برای خروج از بحران ناشی از آنفلوآنزای پرندگان باید نگاه فرابخشی و فرا منطقه ای به این موضوع داشت خاطرنشان کرد: می طلبد در این زمینه از ظرفیت دستگاه های ستاد مدیریت بحران برای پیشگیری و مقابله با آنفلوآنزای پرندگان بهره گیری شود و هماهنگی و همکاری با شهرستان های مجاور مد نظر قرار گیرد.

غیاثی اظهار کرد: در راستای اطلاع رسانی و آموزش و پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای پرندگان در مناطق روستایی دهیاران نقش اثر گذار ایفا می کنند و نیاز است اطلاعات دقیق از شیوع این بیماری در واحدهای طیور به ستاد مدیریت بحران ارائه و آگاه سازی به مرغداران و اهالی روستاها را مد نظر قرار دهند.

مدیر کل بحران استان مرکزی با اشاره به اینکه دامپزشکی به تنهایی مسئول مدیریت بحران آنفلوآنزای پرندگان نیست، بیان کرد: نیاز است از ظرفیت ناحیه مقاومت بسیج سازندگی، جهاد کشاورزی و...در راستای آموزش و اطلاع رسانی در مناطق روستایی بهره گیری شود.

انتهای پیام/پ

پیشگیری از آنفلوآنزای پرندگان در مرکزی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.