سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امکان انتقال تب کنگو به دلیل مصرف گوشت قرمز در ایران وجود دارد؟

مدیرکل بهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور گفت: امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد به دلیل مصرف گوشت قرمز در ایران وجود ندارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کریم امیری مدیرکل دفتربهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به افراد ناشی از مصرف گوشت در ایران وجود ندارد اظهار کرد: گوشت دامهایی که به قصابی‌ها وارد می‌شوند مهر دامپزشکی دارد و در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی ذبح  و عرضه شده اند؛ بنابراین مشکلی برای مصرف ندارند و افراد می‌توانند با خیال راحت از آنها استفاده کنند.

وی افزود: اگر افراد اقدام به کشتار دام زنده در منزل خود نکنند و به دام نزدیک نشوند امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو  به آنها وجود ندارد.

مدیر کل دفتربهداشت و مدیریت سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: تنها چوپانان و افرادی که با دام سروکار دارند ممکن است به این بیماری مبتلا شوند برای همین منظور به آنها توصیه می‌شود به موقع اقدام به سمپاشی کنند و دام خود را خود کشتار نکنند و در صورتی که نیاز به گوشت دارند با بردن دام خود به کشتارگاه و ذبح بهداشتی آن، بعد از 24 ساعت نگهداری در سردخانه مصرف کنند.

بنابراین گزارش، درصورتیکه گوشت بعد از ذبح به مدت 24 ساعت در فضای سردخانه ای نگهداری شود امکان انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان وجود ندارد.

 در سال جاری 56 نفر در کشور به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که این امر منجر به فوت 7 نفر از آنها شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.