مسئول حوزه پژوهش و مطالعات اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی با اشاره به اینکه غذاهای محلی بر جذب گردشگر تأثیر دارد، بیان کرد: طبخ بسیاری از غذاهای محلی با هویت جمعی گره خورده است.
برآبادی با بیان این که تاثیر غذا و فرهنگ یک رابطه دوسویه است، ادامه داد: همانگونه که محیط و فرهنگ سبب شکلگیری این نوع غذاهای محلی میشود غذای محلی هم بر فرهنگ تاثیرگذار است.
وی افزود: در گذشته سیاست میراث فرهنگی مبنی بر آن بود که غذاهایی که جنبه آیینی دارند به ثبت ملی برسند ولی بعد از آن مقرر شد که غذاهایی در توسعه گردشگری نیز تأثیرگذار است برای ثبت مورد توجه قرار گیرد.
مسئول حوزه پژوهش و مطالعات اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: عزاداری در حسینیه کبابی های بیرجند نیز از عزاداری های اصیل و قدیمی در بیرجند است که میتواند موجب جذب گردشگر در ایامی خاص شود.
برآبادی اظهار کرد: یکی دیگر از نقاط شهرستان بیرجند که میتواند در بحث گردشگری کمک کند محوطه جذاب و دیدنی تخچرآباد این شهرستان است.
برآبادی یادآور شد: محوطه مذکور دارای قدمت سه تا سه هزار و ۵۰۰سال بوده و این اثر در ۲۵ اسفندماه سال ۱۳۸۰ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
حجت الاسلام قاصری رئیس اداره اوقاف شهرستان بیرجند نیز در این ستاد گفت: ایام تابستان از شلوغ ترین و پرترددترین ایام در بقاع متبرکه است.
وی با اشاره به ساخت هشت سوئیت در بقاع متبرکه بیرجند اظهار کرد: برخی از بقاع متبرکه با مشکل آب رو به رو بودند که با همکاری اداره ذی ربط با تانکر جهت تأمین آب آن اقدام شده است.
رئیس اوقاف شهرستان بیرجند یادآور شد: باغ و عمارت شوکت آباد را به بخش خصوصی واگذار کردیم تا اقدامات مرتبط برای حضور گردشگر را انجام دهند.
منبع:مهر
انتهای پیام/