سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش میزان تولید گوشت قرمز در گیلان

تولید گوشت قرمز در گیلان افزایش می یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ حجت علی‌اکبر نژاد سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت: با بهره‌برداری از واحد‌های بزرگ پرواربندی به ظرفیت ۳ هزار رأس دام، میزان تولید فرآورده گوشت قرمز در استان گیلان تا پایان امسال به نحو بسیار چشمگیری افزایش پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در هفته دولت مرحله نخست واحد پرواربندی هزار رأسی در گیلان به بهره برداری خواهد رسید افزود: یک واحد بزرگ ۲ هزار رأسی نیز در حال ساخت است.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: در حال حاضر گیلان با توجه به عدم گسترش واحد‌های پرواربندی بزرگ، گوشت قرمز مصرفی خود را از استان‌های اردبیل و قزوین تأمین می‌کند.

حجت علی اکبرنژاد تصریح کرد: قیمت هر کیلو دام زنده در بازار هم‌اکنون بین ۲۲ تا ۲۵ هزار تومان و قیمت گوشت قرمز نیز حدود ۴۵ هزار تومان بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

 

انتهای پیام/م.ع

 گوشت قرمز در گیلان بیشتر تولید خواهد شد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.