سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی:

حرکت‌های مذبوحانه دشمن ما را برای مبارزه مصمم‌تر و جدی‌تر می‌کند

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با محکومیت حرکت تروریستی در اهواز گفت: با این حرکت‌های مذبوحانه دشمن، ما را برای مبارزه مصمم‌تر از گذشته و جدی‌تر خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حجت الاسلام احد آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در یادواره شهدای روحانی و طلبه شهرستان ملایر با محکومیت حرکت تروریستی در اهواز اظهار داشت: با این حرکت‌های مذبوحانه دشمن، ما را برای مبارزه مصمم‌تر از گذشته و جدی‌تر خواهیم بود.

وی تصریح کرد: اینها پیام امام(ره) را تداعی می‌کند که نفرت آنها را بیشتر به اثبات می‌رساند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: حضور گسترده مردم در روز عاشورا و تاسوعا نشان داد که مردم پای آرمان‌های انقلاب مانده‌اند و به آن پایبند هستند هر چند به دلیل سوء مدیریت‌هایی که وجود دارد مشکلات معیشتی برای مردم پیش آمده است.

انتهای پیام/د.ا

عملیات تروریستی اهواز حرکت‌های مذبوحانه دشمن بود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.