سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

کارآفرینان، افسران اقتصادی کشور در خط مقدم کار و تولید هستند

تقی زاده گفت: باید با ایجاد مشوق‌ها و حمایت‌های جدی موانع پیش روی کارآفرینان را برداریم.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر استان آذربایجان‌شرقی ابتدای صحبت‌های خود با اشاره به تهدیدات اخیر ترامپ نسبت به ملت ایران، اظهار کرد: برای یاوه‌گویی‌های ترامپ یک تبریز بس است و حتی دیگر نیازی به دیگر شهرهای کشور نیست، چرا که این شهر لشگر عاشوراییان را تشکیل داد و در هشت سال دفاع مقدس جانفشانی کرد، در حال حاضر نیز به پا خاسته و سیلی محکمی به دولتمردان آمریکا خواهد زد.

وی در ادامه تصریح کرد: پیام های تهدیدآمیز و یاوه گویی های رئیس جمهور آمریکا نشان از بی‌خردی و کم تجربگی او در عرصه سیاست است و نشان می دهد او هیچ شناخت درستی از فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و مجاهدت ها و ایثارگری های مردم ایران ندارد.

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: ترامپ نمی داند ‌ایرانی‌ها با تمام اختلاف نظرهایی که گاهی در بین آن ها  وجود دارد، در شرایط خطیر و حساس و در دفاع از ایران همه با هم متحد شده و پشتیبان مسئولان‌شان هستند و او باید متوجه باشد که مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس با گذشت از جان و مال خود به دفاع از این آب و خاک پرداختند.

تقی زاده افزود: در مقابل تهدیدات رییس جمهور امریکا یک تبریز بس است و دیگر نیازی به سایر شهرهای کشور نیست، چراکه در این شهر لشگر عاشوراییان با دلاوری ها و ایثارگری هایی که در هشت سال دفاع مقدس داشتند، بازهم آماده اند تا به یاوه گویی ها و دشمنی های ترامپ با ملت بزرگ ایران پاسخ کوبنده و محکمی بدهند.

وی یادآور شد: از روسای قوای سه گانه تقاضا دارم برای حل مشکلات اقتصادی اختیارات لازم را به استان ها بدهند تا بر اساس تصمیمات استان ها مردم در صحنه باشند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید به اینکه حرکت آمریکا و شخص ترامپ باعث شد تا مردم بیشتر در کنار هم قرار گیرند، گفت: سیاستگذاری برای رشد اقتصادی وظیفه دولتمردان بوده و  در این زمینه باید ابلاغیه رهبری اجرا شود.

تقی زاده با بیان اینکه کشور با نرخ زیاد بیکاری جوانان از جمله فارغ‌التحصیلان دانشگاهی روبه‌رو است، یادآور شد: مطابق با پیش‌بینی برنامه و بودجه، باید سالیانه ۹۵۵ هزار شغل جدید ایجاد شود و ایجاد چنین شغل‌هایی تنها از طریق جذب سرمایه‌گذاری و ایجاد محدودیت در واردات میسر نخواهد شد بلکه باید در کنار آن ایجاد سریع شغل توسط واحدهای تولیدی در سطوح بالا نیز انجام گیرد.

تقی‌زاده با تاکید بر اینکه اصولا دیدگاه فعالان اقتصادی، این است که هدف کارآفرینی اشتغال‌آفرینی نیست بلکه یک حرکت جدید است، تصریح کرد: کارآفرینی به دنبال ایجاد ارزش‌افزوده است به طوریکه هیچ تولیدی بدون شغل ایجاد نمی‌شود و این شغل امکان دارد برای یک تا یک‌هزار نفر باشد.

وی اضافه کرد: اساساً ایجاد اشتغال وظیفه دولت است ولی کارآفرینی وظیفه بخش خصوصی است.

تقی زاده با تاکید بر اینکه کارآفرینان افسران اقتصادی کشور در خط مقدم کار و تولید هستند که باید مورد حمایت قرار گیرند، گفت: باید با ایجاد مشوق ها و حمایت های جدی موانع پیش روی آنها را برداریم و خوشبختانه کارآفرینان استان آذربایجان شرقی به عنوان مولدان عرصه اقتصادی از جمله کارآفرینان برتر کشور هستند که می توان از آنها به عنوان افسران خط مقدم عرصه تولید نام برد و این افتخار بزرگی برای این استان به شمار می آید.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه استارت‌آپ‌ها ارزش‌افزوده جدید ایجاد کرده و موثر واقع شده‌اند،گفت: باید حمایت‌های جدیدی روی این موضوعات انجام گیرد. کارآفرینی یک نقش ویژه‌ای می‌تواند ایفا کند و مشکلات دولت در فضای کسب و کار را کاهش دهد.

تقی‌زاده در پایان تصریح کرد: به عنوان یکی از مجریان دولت معتقد هستم که  باید بستری فراهم شود تا کارآفرینی به دولت متکی نشود، بلکه دولت متکی به کارآفرینی شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.