وی با تأکید بر اینکه اربعین حسینی (ع) برنامهای مردمی است و نباید دولتی بشود گفت: بخشهای مختلف برای برگزاری هر چه بهتر برنامههای این مراسم، باید پس از بررسی لازم و بهره گیری از تجربیات سالهای قبل، مجموعهای از فعالیتها را پیش بینی و با تهیه امکانات مورد نیاز عملیاتی کنند.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد یادآور شد: برپایی خیمههای حسینی از سوی مردم چهارمحال و بختیاری در مراسم سال گذشته در مرز شلمچه، مسیر نجف به کربلا و همچنین شهر مقدس کربلا، به صورت شایسته و آبرومندانهای انجام شد.
نکونام همچنین مشارکت مردم استان در ساخت صحن مطهر عقیله بنی هاشم (ع) در کربلای معلا و دیگر پروژههای زیرساختی در عتبات عالیات و زائرسرای مشهد مقدس را مطلوب ارزیابی کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری هم گفت: سال گذشته ۹ هزار و ۸۶۰ نفر از مردم این استان، پس از ثبت نام در سامانه سماح، در این مراسم معنوی شرکت کردند.
جعفر مردانی افزود: تجهیزات مورد نیاز برای برپایی سه موکب استان هم بوسیله ۳۱ دستگاه کامیون ارسال و ۴۵۰ خادم نیز با ۹ دستگاه اتوبوس اعزام گردید.
وی افزود: چهارمحال و بختیاری در مراسم اربعین حسینی (ع) سال گذشته، ۲۴۱ هزار پرس غذا، ۱۵۲ هزار دمنوش و چای و ۱۰۰ هزار قرص نان شیری توزیع کرد.
مردانی اضافه کرد: اعزام ۲۰ نفر کادر درمانی به همراه ۶ دستگاه آمبولانس، برپایی موکب در مرز شلمچه با نصب چادر ۷۰۰ متر مربعی، ایجاد پارکینگ با ظرفیت ۵۰۰ خودرو، انجام خدمات درمانی برای ۲ هزار نفر، برپایی پنج ایستگاه صلواتی بین راهی و تهیه اقلام ضروری زائران از دیگر اقدامات ستاد مردمی چهارمحال و بختیاری در مراسم اربعین حسینی سال گذشته بود.
سید جعفر موسوی مسئول دفتر ستاد بازسازی عتبات عالیات در چهارمحال و بختیاری نیز سهمیه امسال این استان برای پذیرایی و اسکان زائران را در مجموع روزانه ۱۱ هزار نفر شامل ۵ هزار نفر در مرز شلمچه، ۵ هزار نفر در کربلای معلا و یک هزار نفر در نجف اشرف اعلام کرد.
شرکت کنندگان در مراسم اربعین حسینی (ع)، مسیر ۸۰ کیلومتری نجف اشرف تا کربلای معلا را به صورت پیاده طی میکنند.
انتهای پیام/ش