به گفته وی، آژانسهای اینترنتی یا اپلیکیشنهای مسافربری، شرکتهای نوپایی هستند که به تازگی ظهور کردهاند؛ اما از سوی بسیاری از مردم مورد استقبال قرار گرفته است.
بادامینجات متذکر شد: اگر برای به روزرسانی ناوگان تاکسیرانی با وجود ورود رقبای نوپا و قوی، اقدام نکنیم، حدود 4 هزار تاکسیدار با مشکلات عدیدهای مواجه خواهند شد.
وی اظهار کرد: حضور آژانسهای اینترنتی بر روی درآمد تاکسیداران تأثیر خواهد گذاشت و تهدیدی جدی برای اشتغال و درآمد آنها خواهد بود که به طور قطع اعتراضاتی را هم به دنبال دارد.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای اسلامی شهر همدان همچنین عنوان کرد: با توجه به اینکه برخی شرکتهای اینترنتی مسافربری توانمند هستند و ما مخالف کسبوکار آنها نیستیم؛ اما شهرداری همدان باید به صورت ویژه با مجهز شدن به فناوریهای نوین از حقوق تاکسیداران زیر مجموعه مدیریت شهری دفاع کند و همچنین با ارائه خدمات نوین بر روی تاکسیها از مشکل جدی که تاکسیداران را تهدید میکند، جلوگیری کند.
بادامینجات ضمن حمایت از کسب و کارهای نوپا، شهرداری را به حمایت از کسب و کارهای بومی استارتآپی تشویق کرد و افزود: یکی از این کسبوکارها میتواند برای حمایت از تاکسیداران همدانی باشد.
وی همچنین گفت: قیمت مناسب و در دسترس بودن از دلایل استقبال مردم از آژانسهای اینترنتی است و به نوعی تبدیل به انتخاب نخست مردم برای رفتوآمد روزانه آنها شده است که این امر باید با ارائه خدمات از سوی شهرداری به تاکسی دارها در قالب ساماندهی برنامه و برنامههای تلفن همراه صورت گیرد تا مشکلی برای درآمد تاکسیداران ایجاد نشود.
انتهای پیام/د.ا