سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طاهر درودی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

توصیه‌های پزشکی به حجاج/ زائران مایعات فراوان بنوشند

مشاور اجرایی رئیس مرکزی پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: گرمازدگی مهم‌ترین مشکلی است که حجاج امسال با آن رو به رو هستند.

طاهر درودی مشاور اجرایی رئیس مرکزی پزشکی جمعیت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تصریح کرد: ‌امسال با توجه به اینکه موسم حج در اوج گرما است، برای پیشگیری از گرمازدگی به حجاج توصیه می شود به دستورالعمل هایی که در جلسات آموزشی به آنان قبل از اعزام ارائه شده عمل کنند.

وی تاکید کرد: زائران باید مایعات فراوان مصرف کنند و اگر برای زیارت و یا خرید از هتل خارج می شوند، حتما بطری آب به همراه  داشته باشند و به هیچ عنوان در معرض مستقیم نور آفتاب قرار نگیرند.

درودی در ادامه عنوان کرد: حجاج اگر قرار است مسافتی را پیاده روی کنند که سقف ندارد و در حالت احرام نیستند، از چتر سفید استفاده کنند‌.

وی خاطر نشان کرد: زائران اگر احساس گرما زدگی کردند، آب فراوان، لیمو ترش و در صورتی که فشار خون و یا سابقه ناراحتی کلیه ندارند، مقدار مختصری نمک مصرف کنند. همچنین توصیه می شود تا زائران هر روز استحمام کنند.


بیشتر بخوانید:پرونده الکترونیک زائران در سفر حج همراه آنها خواهد بود/ ایجاد درمانگاه‌های ایرانی در منا و عرفات 


درودی با اشاره به استفاده از لباس های سفید و نخی افزود: زمانی که زائران احساس شرایط اولیه گرمازدگی همچون ضعف و خستگی کردند، بلافاصله به همراهانشان اطلاع دهند و به نزدیک ترین پزشک مراجعه کنند.

مشاور اجرایی رئیس مرکزی پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: حجاج حتی المقدور بعد از غروب آفتاب و هنگام شب از هتل ها خارج شوند و از پیاده‌روی های بیهوده خودداری و انرژی خود را ذخیره کنند، زیرا فعالیت بیش از حد موجب می شود تا انرژی کافی و لازم را برای انجام اعمال حج نداشته باشند.

درودی در خصوص زائرانی که هنوز اعزام نشده اند، گفت: زائرانی که هنوز اعزام نشده اند، روزانه ساعتی را پیاده روی کنند تا بدنشان به شرایط مشابه موسم حج عادت کند.


بیشتر بخوانید: خدمت رسانی ۱۴ آمبولانس به زائران ایرانی در حج ۹۷ 


وی اظهار کرد: به زائرانی که دارو مصرف می کنند و یا بیماری خاصی دارند، توصیه می شود داروهای خود را به مقدار لازم و حتی دو برابر میزان مصرف در دو ساک جداگانه به همراه داشته باشند. به هیچ عنوان خودسرانه دارویی را کم یا زیاد مصرف نکنند و تغییرات دارویی در صورت نیاز با نظر پزشکان صورت گیرد.

درودی در پایان گفت: زائرانی که دچار فشار خون، بیماری های قلبی و یا دیابت هستند، این مسئله را از قبل به مدیر کاروان خود  اطلاع دهند تا کمتر دچار مشکل شوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.