سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خط ریلی مهمترین نیاز برای توسعه ترانزیت بندر چابهار است

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: تکمیل و بهره برداری از راه آهن چابهار - زاهدان - سرخس مهمترین نیاز برای توسعه حمل و نقل و ترانزیت کالا در چابهار است.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، بهروز آقایی مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: موفقیت در حمل و نقل و ترانزیت کالا در چابهار نیازمند بهره برداری از خط ریلی چابهار - سرخس است.

وی بر ۲ بانده شدن جاده‌های ترانزیتی متصل به چابهار تاکید کرد و افزود: هم اینک شاهد تردد روزانه صد‌ها کامیون از چابهار به سایر نقاط کشور هستیم.

به گفته وی با ورود کالا‌ها به بندر چابهار ظرفیت فعلی جاده‌های منتهی با آن از جمله مسیر چابهار - نیکشهر - ایرانشهر پاسخگو این حجم تردد نیست.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: پیش بینی بر تردد سالانه ۸۰۰ هزار کامیون و روزانه ۲ هزار کامیون در جاده‌های این استان است.

آقایی به امضای قرارداد‌های سرمایه گذاری به ارزش ۱۸۴ میلیارد تومان در بندر شهید بهشتی چابهار در چند روز اخیر اشاره و بیان کرد: این سرمایه گذاری‌ها پس از افزایش ظرفیت تخلیه و بارگیری از ۲، ۵ میلیون تن به ۸، ۵ میلیون تن اتفاق افتاده است.

وی تصریح کرد: قرارداد‌های امضا شده به روش BOT (ساخت، بهره برداری و واگذاری) و در زمینه‌های ساخت مخازن نگهداری LPG، جمع آوری مواد زائد کشتی ها، ساخت مخازن فرآورده‌های نفتی و انبار چندمنظوره است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان افزود: طرح جمع آوری مواد زائد کشتی‌ها در زمینی به مساحت یک هکتار و ظرفیت اشتغالزایی برای ۱۶ نفر و با سرمایه گذاری ۱۹۵ میلیارد ریال ساخته خواهد شد.

آقایی اظهار داشت: از اهداف مهم اجرای این طرح حفظ محیط زیست دریایی از آلودگی‌های نفتی بر اساس کنوانسیون (marpol) است.

وی ادامه داد: مخازن نگهداری LPG نیز با ظرفیت ۲۶۵ هزار تن در زمینی به مساحت ۲۲ هزار متر مربع با اشتغالزایی ۶۳ نفر و سرمایه گذاری ۵۳ میلیارد تومان اجرا می‌شود.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان بهره برداری از موقعیت منطقه‌ای و جغرافیایی بندر چابهار برای خرید، فروش، فرآوری، پالایش، معاوضه و انتقال نفت و گاز به بازار‌های داخلی و خارجی را از جمله اهداف اجرای این طرح‌ها عنوان کرد.

وی گفت: ۹۰۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری قرارداد ساخت مخازن فرآورده‌های نفتی با ظرفیت یک میلیون و ۲۶۰ هزار تن است.

مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: ساخت انبار چندمنظوره به روش BOT (ساخت، بهره برداری و واگذاری) در زمینی به مساحت سه هکتار و با سرمایه گذاری ۱۲۸ میلیارد ریال و ظرفیت ۵۷۶ هزار تن نیز انجام شده است.

انتهای پیام/گ

توسعه ترانزیتی بندرچابهار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.